ASOCIATIA FDP PROTAGONISTI IN EDUCATIE

De ce să devin voluntar?

Pentru a susține parcursul educațional al copiilor din ciclul gimnazial (sprijin efectuare teme). Poți căpăta experiența lucrului cu copiii, vei lucra într-o echipă, vei interacţiona cu mediul ONG şi te vei familiariza cu organizarea proiectelor de acest fel.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Sanatate, Social, Sport
Adresă:

strada Albeşti, nr.14, sector 2

Email: m***********************
Contact: Mirela Simionov
Website: https://www.fdpsr.ro/

Descriere ONG

Din 1996, FDP - Protagonişti în educaţie a implementat programe pentru a promova binele comun sprijinind cele mai vulnerabile grupuri sociale: copii abandonaţi, copii şi tineri care trăiesc cu HIV, persoane de etnie romă, persoane cu dizabilităţi, şomeri.

Rolul nostru a fost şi este acela de a genera schimbare prin implicare proactivă în comunitate. În prezent, luptăm pentru a schimba viaţa a peste 300 ce provin din familii foarte sărace. Suntem o organizaţie activă de peste 20 ani şi considerăm că este foarte important modul în care privim şi suntem priviţi. În viziunea FDP, fiecare persoană, in orice situaţie, îşi poate valorifica talentele cu care a fost înzestrată.

Metoda de lucru FDP are în vedere o abordare pozitivă, persoana fiind în centrul tuturor acțiunilor, iar valoarea ei nu este definită de circumstanțele vieții. 

Asadar, am decis să stăm printre oameni şi cu oameni, cu o dorinţă mai mare de a confirma şansa binelui şi deci, a unei construcţii utile.

1700 vizualizări

Proiecte susținute