Asociatia Albert si zambete

De ce să devin voluntar?

Doresc sa fiu sensibila si proactiva acolo unde oamenii se simt exclusi, se simt abandonati si simt ca viata lor a luat sfarsit odata cu nasterea unui copil cu nevoi speciale. Cred ca dorinta de a schimba idei preconcepute si frici in motivatie si incredere pot genera un viitor mai bun si valoros al copiilor cu nevoi speciale si famililor lor, un viitor in care recuperarea, dezvoltarea si integrarea sa fie drumul catre valorificarea potentialului lor.

Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă:

Comuna Harman, str. Dorobanti Nr 80, Jud Brasov

Telefon: 0733920032
Contact: Costina Corina Csato

Descriere ONG

Asociatia “Albert si zambete” s-a nascut si a crescut ca o inspiratie a realitatii si a provocarilor unei experiente speciale din ultimii trei ani;
este drumul prin care crestem noi parintii, pe masura ce incercam sa crestem la maximul potential real un baiat minunat caruia pe langa un 10 APGAR i s-a asociat un diagnostic de Sindrom Down. Este contextul prin care ne asumam sa facem mai mult pentru cei din jurul nostru aflati in situatii poate mult mai complicate decat situatia noastra.

Este modul in care ne dorim sa dezvoltam multe proiecte sociale de impact in zona copiilor cu nevoi speciale si prin care sa raspundem nevoilor acestei comunitati prin oportunitati de informare, dezvoltare si integrare a unei resurse deosebit de valoroase din societate.

Credeti in minuni si acestea vor deveni realitate!
...este alegerea noastra si a multor altor prieteni dragi noua si care cred ca impeuna cu noi aceste ganduri si demersuri vor deveni mai devreme sau mai tarziu parte a cotidianului numit normalitate.

102 vizualizări

Proiecte susținute