Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

Domenii activitate
Drepturile omului
Adres─â:

Intrarea Ana Ipatescu 6, Dobroesti, Ilfov

Email: a**********************
Contact: Andrei Sasu
Website: http://cosiromania.com

Descriere ONG

­čÄÖ´ŞĆ COSI este o organiza╚Ťie neguvernamental─â care î╚Öi propune s─â promoveze integrarea social─â ╚Öi dezvoltarea tinerilor defavoriza╚Ťi prin ini╚Ťiative sociale, educa╚Ťionale ╚Öi civice coerente.
 
­čĄ▓ Asocia╚Ťia sprijin─â persoanele defavorizate cu risc de excluziune social─â din Bucure╚Öti ╚Öi din împrejurimi. În 2021, COSI a sprijinit 36 ÔÇőÔÇőde beneficiari prin 3 ac╚Ťiuni de colectare ╚Öi distribuire de bunuri esen╚Ťiale. Ulterior, le-am oferit asisten╚Ť─â pentru a le spori tranzi╚Ťia cu succes pe pia╚Ťa muncii.
 
­čôó COSI lucreaz─â îndeaproape cu tinerii pentru a împ─ârt─â╚Öi principiile conform Declara╚Ťiei Drepturilor Omului de combatere a rasismului ╚Öi xenofobiei, precum ╚Öi a tuturor formelor de discriminare, inegalit─â╚Ťi sociale, s─âr─âcie ╚Öi excluziune, prin campanii lunare de con╚Ötientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebreaz─â Zilele Interna╚Ťionale ale Na╚Ťiunilor Unite. În 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activit─â╚Ťi care a implicat 2323 de participan╚Ťi offline ╚Öi 10270 de participan╚Ťi online.
 
339 vizualiz─âri

Proiecte sus╚Ťinute