Asociatia Fluturele Visator

De ce să devin voluntar?

La Centrul de Tineret din Sannicolau Mare este mereu ceva de facut. Puteti veni sa ajutati copiii de la after-school la teme, sa ne ajutati sa organizam campanii caritabile pentru familiile nevoiase sau sa impartasiti tinerilor din experienta voastra personala sau profesionala. 

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului
Adresă:

Sannicolau Mare, Str. 16 Decembrie, nr. 2, Jud. Timis

Telefon: 0761454966
Contact: Petrus Gheorghe
Website: https://www.facebook.com/butterflydreamerromania/

Descriere ONG

Misiunea Asociației Fluturele Visator este să organizeze proiecte de dezvoltare a comunităților locale prin activități educaționale, sociale și culturale destinate în special copiilor și tinerilor. Asociația are o experiență de șapte ani în gestionarea și dezvoltarea de proiecte legate de promovarea drepturilor omului, aceasta fiind un obiectiv al asociației noastre încă de la începuturi.

În ultimii doi ani, asociația a desfășurat activități in Timiș, Bacău, Constanța și Mehedinți la nivel local, în școli și licee. De asemenea, oferim tinerilor oportunitatea de a participa gratuit la proiecte in strainatate.
În anul 2018, am renovat cu donații și am deschis un centru de tineret în Sannicolau Mare, unde sustinem ateliere si cursuri de educație non-formală (drepturile omului, educație civică și voluntariat, etc.), activități artistice și creative pe tot parcursul anului și oferim servicii de consiliere. Tot in cadrul centrului se desfasoara ore pentru copii de 6-10 ani in regim de scoala-dupa scoala. 

115 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!