Asociatia Hermes Bucuresti

De ce să devin voluntar?

Cu totii avem abilitati si cunostinte pe care le folosim zilnic pentru a ne imbunatati viata. Asociatia Hermes Bucuresti incurajeaza voluntariatul pentru educarea si ajutoararea copiilor defavorizati din Romania.

Donează Fii voluntar
Domenii activitate
Educație
Adresă:

Str. Masina de Paine nr.41, bl. OD55, scara 1, ap.41, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723397493
Contact: Claudia Racovitan
Website: www.asociatiahermes.ro

Descriere ONG

Asociația Hermes București este o asociație non profit ce și-a propus dezvoltarea societății prin derularea unor acțiuni educative, umanitare și social-filantropice. 

Asociatia Hermes Bucuresti sprijina copiii cu o situatie materiala precara, pentru a le oferi posibilitatea de a beneficia de educatia scolara. Copiii de astazi reprezinta viitorul de maine, ei fiind cei care trebuie sa contribuie la dezvoltarea societatii noastre, la perpetuarea si crearea valorilor acesteia, la conservarea traditiilor. Dar cum ar putea un copil care este analfabet sa faca fata unor astfel de provocari? Ce fel de viata ar putea avea, cum s-ar integra in societate, cum ar putea sustine si dezvolta mediul in care traieste?

 Sistematic, cu mult drag si daruire incercam ca prin donatiile facute de cei care ne sustin, sa fim noi sansa de care au ei nevoie pentru a reusi. Le oferim astfel accesul la  educatie si implicit la un trai mai bun in viitor.

546 vizualizări

Proiecte susținute