Asociatia LIKE Bucharest

De ce să devin voluntar?

Pentru ca vreau sa aduc zambete pe fetzele celor pentru care/cu care lucrez si in care cred!

Fii voluntar
Domenii activitate
Sport
Adresă:

Sediu:

Str. Axinte Uricariul nr. 18, sector 1, Bucuresti

Adresa de comunicare:

Bdul Marasesti nr.51, mansarda, sector 4, cod 040251, Bucuresti

Email: r********************
Contact: Mirela Secan
Website: https://raisetorace.com

Descriere ONG

Ambiția Asociației este ca proiectele pe care le derulează să ajute comunitatea să creeze experiențe, pentru o lume mai bună. Campania sociala Raise to Race este un manifest pentru a direcționa implicarea oamenilor spre atingerea visului echipajului de raliu #324, care va concura în 2019 în Campionatul Național.

“Raise to Race” este un proiect despre curaj si ambitie. Cu 10 euro esti FAN si iti pui fatza pe masina de curse. Cu 100 euro esti ANGEL, iar noi iti vom duce mesajul mai departe! Cu 1000 euro se poata implica orice companie care vrea sa fie GODFATHER pentru echipaj si care considera ca CSR-ul inseamna si implinirea viselor.  

Intra pe www.raisetorace.com, alege ce vrei sa fii, lasa datele de contact si incarca poza pe care vrei sa ti-o lipim pe masina de curse sau iti scrii numele/mesajul. Apoi ai de selectat metoda de plata: fie online cu orice card bancar VISA sau MasterCard, fie prin SMS la 7425 (pentru pachetul FA­­N de 10 euro, trimitand cuvantul FAN), fie prin PayPal pentru extern.

 

 

250 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!