Asociatia Lindenfeld - Ajungem Mari

De ce să devin voluntar?

Copiii si tinerii institutionalizati sau din familii cu probleme au nevoie de modele din medii diferite, care sa le transmita valori sanatoase pentru un viitor mai bun, sa ii incurajeze si sa ii ambitioneze. Voluntarii nostri sunt persoane de toate varstele (peste 16 ani) si din toate domeniile, care au observat cat de mare nevoie au acesti copii de atentie, de afectiune, de repere si de exemple. Ei ii invata sa comunice, sa se respecte unii pe altii si sa fie o echipa.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Social
Adresă:

Strada Henri Coanda Nr.15, Sector 1, Bucuresti

Email: o********************
Contact: Iarina Stefanescu
Website: www.ajungemmari.ro

Descriere ONG

Programul educational Ajungem Mari este adresat copiilor institutionalizati si din medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat si orientare profesionala, workshop-uri, ateliere creative si activitati socio-recreative, programul isi propune sa reduca trauma institutionalizarii, a abandonului si separarii de familie, sa le dea copiilor incredere in ei si sa le formeze abilitati pentru a deveni adulti responsabili si independenti.

 

Programul Ajungem Mari este implementat de Asociatia Lindenfeld, organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii.

 

Toate proiectele Ajungem Mari pun accent pe dezvoltarea personala a copiilor si tinerilor, in special cresterea increderii in sine si formarea abilitatilor de comunicare si lucru in echipa.

7808 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!