Asociatia Veganilor din Romania

De ce să devin voluntar?

Voluntarii se pot implica activ in proiectele Asociatiei Veganilor din Romania, avand totodata posibilitatea de a propune proiecte noi care vor beneficia de sustinerea noastra.

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Mediu, Protecția animalelor, Sanatate, Social, Sport, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Bucuresti, sector 4, str. Podul Inalt, nr. 2, cod postal 041383

Telefon: 0721246284
Contact: Florea Ionut-Catalin
Website: www.asociatiaveganilor.ro

Descriere ONG

Asociația Veganilor din România este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit. A fost înființată din inițiativa unor tineri plini de pasiune și dedicație față de creșterea gradului de conștientizare a efectelor alegerilor noastre, alimentare și nu numai, atât asupra propriului corp, a animalelor, cât și asupra mediului înconjurător. Ne adresăm tuturor oamenilor care doresc să afle mai multe despre un stil de viață vegan sau despre modul în care putem produce o schimbare majoră asupra vieților animalelor, mediului înconjurător și sănătății proprii, prin modificarea conştientă a alegerilor noastre de zi cu zi.

Veganismul se află pe o traiectorie ascendentă la nivel internațional, aspect care ne bucură foarte mult, acestui număr de oameni care au ales un stil de viață vegan alăturându-se un grup de “reducționiști” (persoane care aleg să reducă din alimentația lor, într-o anumită proporție, alimentele de origine animală) care se află de asemenea într-un trend ascendent.

34 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!