Laboratorul de Arta

De ce să devin voluntar?

Este un mediu in care, indiferent de rolul pe care il ai, inveti foarte multe lucruri despre arta, cultura, om in general. Intalnesti oameni implicati in zona artistica, artisti consacrati sau tineri talentati, la inceput de drum. Suntem impreuna pentru acelasi scop mai mare: sa ne acordam fiecare tot mai mult la sufletul nostru si sa aducem magia artei si in vietile altor oameni. Intr-un astfel de schimb de energie, adevar, creativitate, poti fi doar implinit.

 

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura
Adresă:

Bucuresti, Sector 6, Int. Crainicului, nr. 15, Bl. Z13, Ap. 27

Telefon: 0748 158 516
Contact: Ioana Cristina Lupu
Website: www.laboratoruldearta.ro

Descriere ONG

Laboratorul de Arta a pornit la intiativa a 8 tineri, studenti ai Universitatii Alternative din Bucuresti care, din dorinta de a se descoperi pe sine, au urmat un curs de actorie cu Antoaneta Cojocaru, actrita a Teatrului Bulandra. Pentru ei, cursul a devenit un spatiu unde se puteau exprima autentic si unde isi provocau limitele. Si-au dorit sa mearga dincolo de propriile descoperiri și au decis sa construiască o comunitate care sa genereze impact si schimbare in mediul cultural-artistic romanesc.

Cream un mediu in care oamenii sa se poata exprima prin arta, sa se educe prin arta si dezvoltam contexte pentru experiente artistice revelatoare. Aducem artistii si publicul impreuna, intr-un moment in care, mai mult ca oricand, societatea ne impinge catre consum imediat. Cream si promovam initiative artistice de impact din teatru, dans, muzica, pictura, fotografie, film, cat si din alte arii artistice conexe.

https://www.facebook.com/laboratoruldearta/videos/vb.334029476988389/478297172561618/?type=2&theater

49 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!