Yuppi Camp

De ce să devin voluntar?

Credem în dezvoltarea continuă! Credem că putem organiza tabere într-adevăr profesioniste și eficiente doar cu o echipă bine pregătită, iar în acest scop, toţi voluntarii, după ce au fost acceptați în echipă, vor beneficia de două sesiuni obligatorii de formare.

 

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Sanatate, Social
Adresă:

Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 63, ap.3

Cluj-Napoca, Cluj

România

Cod Poștal: 400124

Email: o******************
Contact: Andrei Bulearca
Website: www.yuppicamp.ro

Descriere ONG

Fiecare copil merita sansa la copilarie, iar misiunea asociatiei este strans legata de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi. Tabara Yuppi este un taram al zambetelor, unde copiii bolnavi cronic si familiile lor traiesc experiente vindecatoare care ii ajuta sa descopere puterea interioara pentru o viata implinita. Organizam tabere terapeutice gratuite impreuna cu voluntari cu experienta, in care participantii pot sa-si redescopere resursele interne si sa-si redobandeasca increderea in sine. Pana in prezent au beneficiat de aceste tabere aproape 900 de copii din 30 judete ale tarii


Obiectivul principal al organizatiei: imbunatatirea calitatii vietii copiilor cu boli cronice si familiilor acestora prin tabere de recreere terapeutica, pentru insanatosirea psihologica care conduce la stabilizarea simptomelor fizice. Asociatia este prima organizatie din tara care practica metoda inovativa a terapiei prin experienta.

108 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!