Educație

125 de liceeni dedica 1000 de ore de meditatii copiilor din 7 sate. Avem nevoie si de tehnologie pentru aceasta

Perioada: 18.12.2020 - 01.03.2021 Activ în Bistrita Nasaud Galati Mehedinti Prahova Timis Vâlcea Vrancea
650,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

Asociația Lume Bună a mobilizat 125 de liceeni din București, dornici să-și ofere cunoștințele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor: copiii de la sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării.

Acești adolescenți, care ne dau un exemplu foarte frumos de responsabilizare și implicare, îi vor medita la română, matematică, engleză și desen, de acum și până la sfârșitul anului școlar (în iunie 2021) pe elevi de gimnaziu din 6 sate: Corlățel – jud., Mehedinți , Josenii Bârgăului – jud. Bistrița Năsăud,  Drajna – jud. Prahova, Liebling – jud Timiș, Piscu – jud Galați și Faraoanele – jud. Vrancea. 

Noi am obținut circa 1000 de ore oferite de voluntari, la care adăugăm aproape 500 ore din partea echipei Lume Bună.

 

 

 

Scopul proiectului

 

Ne-am propus să adunăm 6000 de lei pe luna pentru a cumpăra tablete, laptopuri sau, după caz, abonamente la internet pentru 4 copii din rural. Ne dorim ca lunar să putem adăuga în proiect cel putin 4 noi copii din aceste categorii extrem de vulnerabile.

De aceea avem nevoie și de ajutorul tău.

 

 

 

Cui donez?

Copii din rural ce au nevoie de suportul nostru pentru a-si continua educatia

 

Copiii din rural nu pot ține pasul cu materia predată din lipsa tehnologiei, ceea ce îi duce la granița renunțării la școală.

Si a sta în afara sistemului educațional o perioadă, pentru unii din ei ar putea deveni acel prag de la care nu se mai pot reconecta la învățare și educație.

De ce să donez?

Sumele strânse ne ajută și pe noi să continuăm cu succes acest proiect demarat 100% ca voluntariat.

Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare.

985 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 4000 de copii, 150 cadre didactice din 28 de judete.

 

Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala prin cultura adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national. 

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.

Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare. 

Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.

 

 

 

Adresă:

Aeea Izvorul Oltului 4, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu