Sanatate

AJUTA O MAMA SA SE RIDICE

Perioada: 04.12.2017 - 05.12.2018 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Într-o casa tip vagon din București, locuieste Florin alaturi de alte 24 de suflete: copii, mame, bătrâni, oameni împovărați de greutăți, fără venituri și asigurări medicale. Medicamentele de la Policlinica Baba Novac sunt cele ce o țin pe linia de plutire. A învățat de la mămica lui să fie rezistent. Ar vrea să îi spună că acum se va simți mai bine: a venit dl doctor de la fundație cu medicamentele. Ca Florin mai sunt încă 2000 de copii ale căror mame se află în grija medicilor de la Policlinica Baba Novac, copii care au în fiecare zi griji de oameni mari. Ajută-ne să le risipim măcar o mică parte din griji! Proiectul AJUTĂ O MAMĂ SĂ SE RIDICE va îmbunătăți sănătatea celor 1200 mame, va încerca să le ajute atât medical cât și psihologic prin redarea încrederii într-o viață mai bună.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a îmbunătăți sănătatea celor 1200 de mame bolnave, fără surse de venit, prin analize de sange, investigații, consultații medicale și medicamente și de a spulbera astfel frica celor 2000 de copii care își incep zilnic diminetile cu teama ca mamelor lor nu vor mai avea cum sa lupte.

Cui donez?

În cadrul Fundației există înregistrați 2300 de persoane cu diferite afecțiuni, fără venituri și asigurări medicale. Fiecare ascund povești de viață unice și zguduitoare care i-au adus astăzi în situația de a fi bolnavi și a nu avea un loc de muncă. Ei trăiesc la limita subzistenței, au o alimentație precară si un nivel de educație scazut fiind predispuși unor forme diverse de boală. Dintre aceștia, 1200 sunt mame cu boli cronice cu grade diferite de severitate, cu varste intre 25-45 de ani. Ele nu au posibilitatea financiară de a își cumpăra medicamentele de care au nevoie, multe locuind în condiții foarte grele, luptându-se din greu să aibă grijă de ele și de copiii lor. Acest proiect este șansa lor de a găsi sprijinul medical și psihologic de care au nevoie.

De ce să donez?

Datorita oamenilor ca tine noi putem risipi frici si reda sperante. Impreuna cu oameni ca tine putem asigura necesarul de medicamente de care au nevoie 1200 de femei bolnave, care acum nu pot munci, putem sa le imbunatatim starea de sanatate prin analize si consultatii medicale si sprijin psihologic.
Sentimentul de implinire pe care il vei simti stiind ca ai colorat o fila de poveste din viata unui copil si a unei mame bolnave, este inaltator.

176 vizualizări

ONG - Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Fundatia noastra este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei.

Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in anul 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani.

De peste 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi.

Adresă:

Str Garlei 88 sect 1 Bucuresti

Telefon: 0314381809
Contact: Cristiana Mateoiu