Educație

Adopta un talent

Perioada: 01.10.2021 - 30.06.2022 Activ în Bacau Bucuresti Neamt Satu Mare
1277,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Adoptă un talent este o campanie a Asociației Vocea Copiilor Abandonați prin care susținem talentele copiilor/tinerilor abandonați.

România este în topul țărilor cu cele mai multe talente. Mii de copii eșuează în orfelinatele României pentru că nu au o susținere. Acum, tu, poți adopta un talent.

Campania „Adoptă un talent” permite oricărei persoane sau familii să adopte un talent printr-o investiție modică pentru talentul copilului. Persoana care adoptă un talent (copil abandonat) poate contribui lunar (sau cât timp dorește) cu o sumă modică menită să asigure educația adecvată pentru dezvoltarea talentului.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Susținerea copiilor talentați din centrele de plasament și asistența maternală. 

Cui donez?

Copiii din centrele de plasament si asistență maternală. 

De ce să donez?

Noi, echipa Vocea Copiilor Abandonați, identificăm talentul și banii strânși se vor duce direct spre nevoia copilului. Vom achiziționa materialele necesare dezvoltării talentului sau direct plata cursurilor.

Mii de copii eșuează pe fondul neîncredereii în forțele proprii. Noi ne-am propus să le dăm aripi și cu ajutorul tău vom susține fiecare talent în parte. 

6349 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN