Social

Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la copiii abandonati

Perioada: 09.11.2022 - 25.12.2022 Activ în Giurgiu Sibiu
800,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Când eram mici, părinții obișnuiau să ne spună că dacă am fost cuminți tot anul, va veni Moșu’ și la noi. Dar dacă nu… Imaginați-vă ce ați fi simțit dacă vi s-ar fi întâmplat să nu găsiți nimic sub brad.

Din fericire pentru noi, cei care am avut norocul să creștem într-o familie cu posibilități materiale normale, dimineața de Crăciun a reprezentat mereu un motiv de bucurie: pesemne, peste noapte, Moș Crăciun ne așezase sub brad mașinuța, păpușa sau cartea cu povești preferate. În schimb, pentru copiii săraci, Moș Crăciun nu există, îi cam evită sau “își mai trimite ajutoarele” binevoitoare cu câteva dulciuri și portocale.

Ajută-l pe Moș Crăciun să ajungă la fiecare copil al străzii.

Articole externe

Scopul proiectului

Avem 500 de copii săraci în județele Giurgiu și Sibiu. Vom cheltui 100 lei pe fiecare copil. Tu ce ai face pentru copilul tău?

Copiii din Jud. Sibiu (Dumbrăveni) si jud. Giurgiu (Cosoba, Răsuceni, Schitu și Joița) au nevoie de pampers, lapte, dulciuri, jucări și haine de iarnă. 

Cui donez?

350 copii din Dumbrăveni, jud. Sibiu

150 copii din Cosoba, Răsuceni, Schitu și Joița, Jud. Giurgiu. 

De ce să donez?

Avem încredere că anul acesta ochii copiilor se vor umple cu lacrimi de încântare și nu de durere. Vor simți că, indiferent de statutul lor de copii ai nimănui, cineva se gândește și le este alături. Până la urmă, Crăciunul înseamnă să-l celebrăm pe cel care a venit să se sacrifice pentru noi. Ce prilej mai bun de a ne arăta recunoștința, decât printr-o faptă bună?

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
152 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN