Social

Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la fiecare copil

Perioada: 09.11.2017 - 22.12.2017 Activ în Bucuresti
3635,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

Când eram mici, părinții obișnuiau să ne spună că dacă am fost cuminți tot anul, va veni Moșu’ și la noi. Dar dacă nu… Imaginați-vă ce ați fi simțit dacă vi s-ar fi întâmplat să nu găsiți nimic sub brad.

Din fericire pentru noi, cei care am avut norocul să creștem într-o familie cu posibilități materiale normale, dimineața de Crăciun a reprezentat mereu un motiv de bucurie: pesemne, peste noapte, Moș Crăciun ne așezase sub brad mașinuța, păpușa sau cartea cu povești preferate. În schimb, pe copiii crescuți în centrele de plasament, Moș Crăciun îi cam evită sau “își mai trimite ajutoarele” binevoitoare cu câteva dulciuri și portocale.

Ajută-ne să le achiziționăm bicicletele!

 

Articole externe

Scopul proiectului

Oferirea de 10 biciclete celor 10 copii ai centrului EDFORSO - EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE! 

Cui donez?

Celor 10 copii ai centrului EDFORSO - EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE! 

De ce să donez?

Avem încredere că anul acesta ochii copiilor se vor umple cu lacrimi de încântare și nu de durere. Vor simți că, indiferent de statutul lor de copii ai nimănui, cineva se gândește și le este alături. Până la urmă, Crăciunul înseamnă să-l celebrăm pe cel care a venit să se sacrifice pentru noi. Ce prilej mai bun de a ne arăta recunoștința, decât printr-o faptă bună?

9987 vizualizări

ONG - DESENAM VIITORUL TAU

DESENĂM VIITORUL TĂU (DVT) este organizația non-guvernamentală desemnată ca având cei mai activi voluntari în 2013, și considerată ca având un avânt incredibil de a face fapte bune, în mai puțin de un an de la înființare punând la punct un plan extrem de ambițios: deschiderea primului Centru de Tineret din București, dedicat exclusiv tinerilor instituționalizați și celor ce provin din medii familiale defavorizate.

Experiența DVT înseamnă  dedicare, expertiză și profesionalism în lucrul cu oamenii, gestionarea resurselor și realizarea imposibilului atunci când toți cred că nimic nu mai poate salva situația.

Adresă: Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov
Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN