Social

Ajuta un copil sa mearga in tabara terapeutica

Perioada: 11.12.2018 - 31.12.2020 Activ la nivel național
4475,00 Lei
Sumă target: 47800 Lei
Donează

Descriere

În cursul anului 2020 organizăm o tabără terapeutică pentru aprox. 40 de copii din centre și 3 tabere terpeutice pentru aprox. 60 copii abandonați și integrați în familii substitutive. Terapia se bazează pe principiile TBRI (Trust-Based Relational Intervention) și fiecare copil va beneficia de un adult instruit în intervenția la copii cu istoric de abuz, neglijare severă, abandon.

Scopul proiectului

Interventii terapeutice pentru copii care au suferit abuz, neglijare, abandon, prin care adresăm simptome specifice copiilor cu istoric de traumă precum: tulburarea opoziționismului provocator, agresivitate, anxietate de separare, tulburare reactivă de atașament.

Cui donez?

100 de copii care au suferit abuz, neglijare gravă, abandon.

De ce să donez?

Copiii care au suferit abandon, neglijare severă și abuz, dezvoltă tulburări psiho-emoționale specifice. Neadresate, aceste tulburări duc la imposibilitatea de a se integra social, de a avea un loc de muncă sau o relație stabilă. Efectele negative asociate se regăsesc atât în viața lor personală, cât și în costurile sociale (detenție pentru infracțiuni, spitalizare pentru consum de droguri și efectele lipsei unei locuințe).

4556 vizualizări

ONG - TZUBY'S KIDS

Misiunea Asociaţiei este să se implice în promovarea adopţiei şi a plasamentului familial şi instruire în vederea îngrijirii competente a copiilor cu istoric de traumă.

Asociaţia „Tzuby’s Kids” a fost înființată ca urmare a unor experiențe personale ale fondatorilor avute cu copiii cu istoric de traumă din sistemul de protecție şi au trăit ei înșiși experiența vindecării acestora aplicând principiile de intervenție TBRI (Trust-Based Relational Intervention). Asociația „Tzuby’s Kids” este membră a Alianței România Fără Orfani (ARFO) şi parte a Consorțiului de Traumă al Alianţei având formatori acreditați ANC/CNFPA.

Adresă:

Monaco Towers, Șoseaua Berceni 96, Tower A, Ap.1205,
041912 - Bucharest, Romania (Map | Harta)

Telefon: 004073070712
Contact: Liviu Mihaileanu