Educație

Ambasador pentru comunitate

Perioada: 23.03.2020 - 30.06.2020 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 181620 Lei
Donează

Descriere

Sunt Nicoleta Larisa Albert, psiholog, psihoterapeut si mama a patru copii. Am înființat  Asociația Proacta Edu pentru a veni în sprijinul învățământului de masă si pentru a îmbunătăți relația Profesor-Părinte! Asociația Proacta Edu lansează platforma Ambasador pentru comunitate, gestionată de o echipă de specialiști în psihologie și psihoterapie.

Ne întoarcem la bază, la comunitate și la rolul pe care îl are profesorul în societate!

Platforma va oferi online/telefonic consiliere psihologică personalizată tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, pentru a le fi mai ușor să gestioneze rolul pe care îl acum în această perioadă, dar și post coronavirus!

Educatorii, învățătorii și diriginții vor fi instruți să devină vocea campaniei noastre  în comunitățile din care provin!

Articole externe

Scopul proiectului

Un cadru didactic este principalul vector al educației, dar și cea mai importantă punte de legătură cu întreaga comunitate, prin părinți și elevi. Ajută-ne să îi ajutăm pe profesori, iar ei la rândul lor să își ducă misiunea până la capăt.

Cui donez?

Acest ghid este destinat tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar din România: 206160 de profesori, învățători și educatori a căror pregătire va avea impact major asupra dezvoltării psihice, sociale și emoționale a copiilor și elevilor, numărul acestora depășind 2,8 milioane la care se adaugă cele 4 milioane de părinți care vor beneficia de consiliere adecvată. Sunt cifre semnificative și doar la nivelul unei singure generații, astfel că acest proiect are efecte atât imediate cât și pe termen mediu și lung asupra generațiilor viitoare de profesori, elevi, copii și părinți.

De ce să donez?

- consiliere psihologică personalizată pentru cadrele didactice

- îndrumarea personalului didactic, pentru a putea comunica cu familiile și astfel să direcționeze către centrul nostru cazurile speciale sau situațiile de risc

- în funcție de solicitări, familiile vor primi, prin colaborarea noastră cu instituțiile și ong-urile abilitate, asistență socială, medicală, juridică  

- serviciile vor fi gratuite pentru beneficiari

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1177 vizualizări

ONG - Asociatia PROACTA EDU

Asociația Proacta Edu a fost înființată în aprilie 2018, pe fondul identificării unor nevoi neacoperite în sectorul educațional din România:
• Nevoia de optimizare a relației Părinte – Profesor, identificată ca urmare a realității întâlnite pe teren și a solicitărilor primite din partea instituțiilor de învățământ.
• Construirea unei dinamici adecvate Părinte-Profesor cu impact pozitiv asupra educării copilului. Ce am realizat până acum?
• Am instruit 170 de profesori din școli și licee din București, Ilfov și Bacău
• Am susținut 10 workshopuri cu participarea profesorilor și părinților copiilor care învață în instituții de stat dar și private
• Am acordat consiliere individuală pentru profesori și părinți.

 

Asociația ProActa Edu sprijină copiii:
• prin programe adaptate vârstelor, nevoilor lor
• prin consiliere de calitate acordată părinților și profesorilor lor. • prin parteneriate cu organizații care pot adopta schimbări în ceea ce privește condițiile propice mediului în care copiii cresc și sunt educați.

Adresă:

Bd. Corneliu Coposu, Nr. 4, Bl. 105A, Sc 4, etaj 1, ap. 94, sector 3, Bucureşti

Telefon: 0720206636
Contact: Nicoleta Larisa Albert