Protecția animalelor

Animal Social Market -Homeless Animal Hospital

Perioada: 22.01.2021 - 31.01.2022 Activ în Bucuresti
12498,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Cu totii iubim animalele ! Din pacate viata lor depinde de multe ori de implicarea noastra materiala . NU SUNT SUFICIENTE CASUTE PENTRU TOATE ANIMALUTELE  si vrem sa schimbam soarta a mii de catei si pisici prin proiectele de sterilizare din mediul rural si prin tratamentele pe care le oferim cazurilor sociale. Putem transforma imaginea noastra de tara careia nu ii pasa de animalele ei prin implicare minimala. 

 

Scopul proiectului

Proiectul Homeless Animal Hospital este activ in 2 locatii Craiova si Bucuresti Est ILfov. Ne dorim sa putem sa dezvoltam proiectul in tara si speram noi si in Republica Moldova.  

Cui donez?

World Animal veterinary Emissaries - infiintata acum 10 ani !

De ce să donez?

Pentru ca acest proiect unicat este unicat in foarte multe feluri si cauza animalelor este una care merita dobatia dumneavoastra.

2265 vizualizări

ONG - World Animal Veterinary Emissaries

Suntem o echipa de medici veterinari dedicata cauzei animalelor fara stapan. Credem ca putem face mult mai mult pentru animalele fara stapan si de aceea am sterilizat pana acum 65000 caini si pisici , am printat si distribuit 17000 brosuri educationale si am creat primul proiect de ajutorare a animalelor fara stapan care au nevoie de ingrijire medicala . 

Adresă:

Blvd Theodor Pallady 22 Bl Pm 25 Ap 9 Sect 3 

Telefon: 0721951774
Contact: Aurelian Stefan