Antreprenoriat social

Atelierul Viitorului

Perioada: 04.11.2015 - 31.12.2016 Activ în Bucuresti
455,00 Lei
Sumă target: 2000 Lei
Donează

Descriere

ATELIERUL VIITORULUI este un atelier protejat, unde tinerii, vin zilnic şi confecţionează manual diferite obiecte decorative şi bijuterii sub îndrumarea unui specialist. 

Va invitam sa vizualizati obiectele din Atelierul Viitorului si aici: http://www.chanceforlife.ro/index.php?page=magazin

 

Scopul proiectului

Prin activităţile desfăşurate în cadrul atelierului se doreşte oferirea unui loc de muncă sau a unui stagiu de practica adaptat capacităţilor lor cognitive şi abilităţilor manuale.

Cui donez?

Programul Speranta Pentru Azi din care face parte Atelierul Viitorului a debutat in anul 2002 si s-a adresat exclusiv unui grup de tineri seropozitivi institutionalizati cu dizabilitati. In 2007 am deschis intreprinderea sociala Atelierul Viitorului, iar in 2010, programul s-a extins oferind servicii si pentru tineri cu dizabilitati neseropozitivi atat institutionalizati cat si din familii.  Programul oferă unui grup de tineri seropozitivi si nonseropozitivi instituţionalizati si din familii şansa de a avea o dezvoltare firească. Chance for Life lucrează cu acestia zi de zi, specialiştii şi voluntarii fundaţiei desfăşurând o paletă largă de proiecte şi activităţi.

De ce să donez?

Recompense pentru donatii:

25 lei – Brățara Prieteniei

50 lei – Suport de birou

50 lei – Tricou

50 lei – Scriere creativă

100 lei - Fii designer pentru o zi!

100 lei – Atelier Handmade.

150 lei – Sesiune foto

300 lei – După-amiaza de film

500 lei - După-amiaza de boardgames

300 lei - Să vorbim despre cei mici

500 lei – Teatru de improvizație

 

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1011 vizualizări

ONG - Chance For Life

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noasta.

Adresă: Bd. Timişoara nr. 61 Bl. C3, sc. 2, parter, apt. 23, sector 6 Bucureşti - 061318 România
Telefon: 0214133707
Contact: Cristina Niculae