Protecția animalelor

Bobite pentru toti Bobita

Perioada: 24.03.2020 - 31.05.2020 Activ în Bucuresti Galati
875,00 Lei
Sumă target: 40000 Lei
Donează

Descriere

Campania „Bobițe pentru toți Bobiță” este o campanie Animal Society de hrănire a animalelor fără stăpân din București și Galați și de la periferia acestor municipii pe perioada pandemiei de coronavirus. Organizația noastră a cumpărat 6 tone de hrană uscată pentru câini. O parte din hrană a luat drumul Galațiului, unde hrana va fi distribuită cu ajutorul numeroșilor noștri prieteni locali către adăposturile și organizațiile care au cea mai mare nevoie de ea. Restul de hrană e distribuită de echipa noastră de intervenție în locuri cheie din capitală și de la periferie, curți de instituții, păduri și alte locuri cu mari concentrații de câini și pisici care trăiau din mila oamenilor.

Scopul proiectului

Scopul campaniei e să ne asigurăm că, pe perioada cât oamenii sunt autoizolați la domiciliu, câinii și pisicile de pe stradă, dar și animalele din adăposturile care se descurcă greu vor avea în continuare surse de hrană și șanse la supraviețuire.

Cui donez?

Donațiile sunt destinate achiziționării de hrană pentru animalele fără stăpân de pe raza municipiilor București și Galați și din zonele periferice ale acestora și pentru animalele din adăposturi care întâmpină dificultăți în ce privește achiziționare de hrană în contextul pandemiei de coronavirus. 

De ce să donez?

Majoritatea animalelor fără stăpân au rămas fără sursele de hrană obișnuite din cauza autoizolării oamenilor și din cauza închiderii diferitelor fabrici și unități  de alimentație publică pe lângă care acestea reușeau să supraviețuiască. În plus, multe adăposturi de câini au rămas fără donațiile obișnuite din care procurau hrană pentru animale.

2238 vizualizări

ONG - Asociatia Animal Society

Animal Society este un nume nou în spatele căruia stă o echipă veche. De 25 de ani luptăm pentru binele animalelor, iar în ultimii 18 ani probabil ne-ați știut ca Vier Pfoten România. La "Stray Animal Care" ne angajăm să rezolvăm problema câinilor străzii într-un mod uman, adică să luăm toți maidanezii de pe străzile orașelor fără a-l face pe vreunul să sufere, pentru binele lor, al animalelor, și al oamenilor deopotrivă. Iar cu "Câini pentru oameni" am demonstrat că niște câini luați de pe stradă se pot transforma în veritabili supereroi. Transformați cu grijă, răbdare și afecțiune, din maidanezi comuni în câini de terapie de care se bucură oameni aflați la nevoie, prietenii noștri contribuie de 14 ani la îmbunătățirea constantă a percepției publice asupra animalelor nimănui. Deși un viitor în care nici un animal și nici un om să nu mai sufere e greu de imaginat, unul în care să reducem semnificativ suferința din jur este în puterea noastră. Și-l putem transforma în realitate împreună, începând chiar de azi.

Adresă:

Str. ZARII,NR 3,SECTOR 5

Telefon: 0722322417
Contact: Anca Tomescu