Educație

BookLand renoveaza scoli in mediul rural

Perioada: 11.09.2020 - 31.12.2020 Activ în Botosani Buzau Calarasi Giurgiu Mehedinti Neamt Olt Suceava Teleorman Vaslui Vrancea
0 Lei
Sumă target: 230000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural pentru a le asigura sansa la o educatie de calitate. Cu sprijinul Partenerilor care ne sustin cu produse/servicii si avand drept motto “IMPREUNA CONSTRUIM OAMENI”, am reusit sa readucem la viata 7 institutii de invatamant in mai putin de 1 an, renovandu-le si dotandu-le cu centrale termice, calorifere, usi, geamuri, parchet, produse curatenie, bancute, table, multifunctionale, calculatoare, videoproiectoare si carti.

Articole externe

Scopul proiectului

Sa asiguram condiții decente elevilor si profesorilor pentru desfasurarea procesului educational prin renovarea si dotarea scolilor din mediu rural. Obiectivul Asociatiei BookLand este ca, pana la finalul anului 2020, 12 scoli din mediul rural sa fie cat mai aproape de standardele unei institutii care valorifica potentialul elevilor.

Cui donez?

Asociația BookLand, infiintata acum 10 ani, si-a asumat pe termen lung misiunea de a renova anual minimum 10 institutii de invatamant din mediul rural. Cele 5 scoli gimnaziale ramase (din cele 12 selectate pentru anul 2020) au nevoie de imbunatatiri semnificative: multe dintre acestea au grupul sanitar inca in curte, salile de clasa prezinta igrasie si mucegai, usi / geamuri / pardoseli cu un grad mare de deteriorare, multe dintre bancile si scaunele din salile de curs nemaiputand fi utilizate din cauza vechimii, ca sa nu mai vorbim despre lipsa de dotare a claselor/laboratoarelor cu echipamentele IT necesare. La una dintre scoli, in care ploaia patrunde in interior, sunt necesare lucrari de reconstructie integrala acoperis.

De ce să donez?

Si copiii din mediul rural merita o sansa reala la o educatie performanta in scoli renovate si dotate corespunzator! Toti cei care doresc sa se implice si sa devina parteneri ai acestui demers pot dona / redirectiona impozitul pe profit sau venit / completa formularul 230 sau declaratia unica.

1132 vizualizări

ONG - ASOCIATIA BOOKLAND

BookLand a luat nastere acum 10 ani ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile care a  vizitat anual peste 40 orase.

Taberele Coolturale BookLand si Conferintele BookLand Evolution au devenit extensii naturale ale brandului cultural, platforma http://www.inpractica.ro/ completand abordarea socio-educationala asumata.

In cele 6 editii, Conferintele s-au intalnit cu peste 100,000 tineri carora peste 2,000 speakeri le-au oferit cele mai bune sfaturi si recomandari. Iar in cadrul celor 8 editii ale Taberelor, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!”, peste 1,300 tineri au fost incurajati prin workshop-urile zilnice sustinute de profesionisti sa pretuiasca timpul liber si echilibrul fin dintre distractie si educatie.

Renovand scolile din zonele defavorizate reusim anul acesta sa schimbam in bine viitorul elevilor din 12 scoli rurale!

Adresă:

Str. Dr. Mihail Petrini nr.15, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 0749 019 973
Contact: Mihaela Ianole