Social

CIVIC HALL

Perioada: 04.12.2017 - 20.02.2018 Activ în Bucuresti
1720,00 Lei
Sumă target: 280000 Lei
Donează

Descriere

Civic Hall este un hub comunitar pentru colaborare civica din Romania. Un spatiu deschis care va deveni principalul loc de intalnire si colaborare intre ONG-uri, companii si institutii publice. Scopul acestui spatiu fizic de lucru este sa crească gradul de interactiune si de conectare dintre aceste entitati. Va conduce la dezvoltarea de proiecte si programe colaborative care sa raspunda la nevoile reale ale societatii, avand pentru prima data la masa de discutii si in laboratorul de implementare toti actorii relevanti (de la specialisti, profesori, experti, pana la echipe de proiect), precum si toate resursele necesare pentru a crea solutii sustenabile. Un spatiu de descoperire si colaborare inter-sectoriala si un mediu eficient pentru toti cei care ne pot schimba viata in bine.

Scopul proiectului

Scopul proiectului Civic Hall este crearea unui spatiu fizic in care sa facilitam comunicarea si colaborarea intre ONG-uri, companii si institutii publice din Romania, un spatiu neutru si deschis, care sa ofere contextul propice pentru a impartasi fiecare know-how si instrumente utile pentru initiativele de schimbare si inovare sociala din Romania.

Cui donez?

Donezi pentru viitor si pentru generatiile urmatoare care vor beneficia de un context public mai pragmatic si mai eficient. Faci posibila comunicarea dintre ONG-uri, companii si institutii publice, care in prezent interactioneaza sincopat si deloc suficient pentru a se asculta si pentru a construi impreuna o infrastructura solida pentru un progres real al mediului public din Romania.

Donezi unei echipe a carei misiune a fost de la inceput sa lucreze impreuna cu institutiile publice si societatea civila pentru a elabora solutii la problemele sociale cu care se confrunta Romania. La Code for Romania lucram deja cu zeci de ONG-uri si institutii publice din toata tara si produsele dezvoltate impreuna cu acestia dau deja rezultate.

De ce să donez?

Doneaza pentru ca astazi ONG-urile, companiile si institutiile publice din Romania nu se cunosc suficient, nu discuta suficient si nu lucreaza suficient impreuna. Civic Hall faciliteaza rezolvarea acestor probleme. Doneaza pentru a ajuta Romania sa aiba parte de proiecte cu sanse reale de implementare, sustenabile, cu impact pe termen lung si care sa beneficieze de sustinerea tuturor celor care au un cuvant de spus in viitorul social romanesc.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5698 vizualizări

ONG - Code 4 Romania

Code for Romania este o comunitate de tineri profesioniști și entuziaști care dezvoltă soluţii IT cu scopul de a rezolva probleme ale societăţii. Cu alte cuvinte, dezvoltăm aplicații civice în următoarele domenii: informare & acces la date publice, educare & promovare a culturii, implicare civică, facilitarea accesului la servicii publice.

Adresă:

Piața Alba Iulia nr. 7, bloc I6, etaj 1, ap. 9, sect. 3, București

Telefon: 0729990546
Contact: Olivia Vereha
Website: www.code4.ro