Educație

CODER DOJO

Perioada: 01.05.2015 - 30.05.2017 Activ în Cluj
1075,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

ACADEMY+PLUS le ofera GRATUIT oportunitatea copiilor cu varste intre 9 si 14 ani sa invete sa programeze, sa dezvolte aplicatii si jocuri prin intermediul comunitatii Coder Dojo. Mentorii Coder Dojo in cadrul ACADEMY+PLUS sunt studenti ai scolii care se alatura eforturilor noastre. 

Sesiunile se organizeaza de doua ori pe luna pe o durata de cca 6 luni. 

Scopul proiectului

 

Ajutam parintii sa le ofere copiilor oportunitatea de a-si descoperi sau cultiva pasiunea pentru informatica. 

Le oferim cursantilor programe captivante (experimente pe robotei programabili) prin intermediul carora sa se dezvolte. 

Cui donez?

Beneficiarii sunt copii cu varste intre 9 si 14 ani. 

De ce să donez?

Donatia ta ne va ajuta sa achizitionam 10 robotei mBot pentru a le permite copiilor inscrisi la Coder Dojo sa se initieze in programarea lor.

3102 vizualizări

ONG - Asociatia ACADEMY PLUS

ACADEMY+PLUS este o scoala de IT alternativa sistemului traditional. Gratuita pentru cursanti si construita in jurul unei metode revolutionare, a fost lansata in 2014 in parteneriat cu celebra Ecole 42 din Paris. 

Scoala din Romania face parte din reteaua internationala 42, cu prezenta in Franta, Ukraina, Republica Moldova, Africa de Sud, USA - Silicon Valley.  

Cu o metoda axata pe practica, ACADEMY+PLUS pune accent pe experienta de invatare, pe resursele din comunitate, reusind sa stimuleze potentialul si motivatia cursantilor.

La numai doi ani de la deschidere, ACADEMY+PLUS a format 198 de cursanti, din care 110 au fost angajati in companii cu profil informatic.

Industria IT a devenit in ultimii ani un brand de tara pentru Romania, numeroase companii cautand programatori romani pentru a construi aplicatii si produse informatice. In acest context, nevoia de persoane specializate in IT este din ce in ce mai mare. 

Adresă:

Str. Sub Cetate, Nr 11D, Ap 1, Floresti, Jud. Cluj

Telefon: 0728246050
Contact: Geta