Antreprenoriat social

CONTABILITATEA FAPTELOR BUNE - Asociatia Fluturi pentru copii

Perioada: 12.11.2022 - 31.12.2022 Activ în Cluj
4616,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Asociația Studenților Contabili RATIO dorește ca prin acest proiect să interacționeze cu cei din jur, prin implicarea activă în societate, oferind pe lângă daruri materiale, speranță și bucurie. Astfel, “rezultatul exercițiului” va fi împlinirea “contribuabililor” și liniștea sufletească a unor copii nevinovați.
De asemenea, RATIO dorește să demonstreze că domeniul contabil nu e caracterizat de răceala numerelor fixe cu care lucrează, ci și de dorința interioară, subtilă de a oferi, pentru ca lumea să funcționeze ca un mecanism de binefacere, cuantificat de faptele bune investiții.

Scopul proiectului

20.000 lei pentru susţinerea Asociaţiei Fluturi pentru copii, o asociație care se ocupă de 18 copii cu cerințe educaționale speciale (tulburări de spectru autist, sindrom Down, tulburări emoționale și comportamentale).

Cui donez?

Dorim ca semestrul acesta să sprijinim Asociația Fluturi Pentru Copii din Negrești-Oaș. Laura Dogeanu este fondatoarea acestei asociatii, care practic, doar a oficializat faptele bune pe care ea oricum le făcea de câțiva ani.
Laura se ocupă de 18 copii cu cerințe educaționale speciale (tulburări de spectru autist, sindrom Down, tulburări emoționale și comportamentale), majoritatea provenind din medii vulnerabile.

 

De ce să donez?

Asociaţia se ocupă în prezent de o clasă formată din 18 copii cu nevoi speciale. Fondatoarea asociaţiei îşi doreşte să extindă activitatea cu scopul de a sprijinii cât mai mulţi copii din medii vulnerabile, respectiv copii cu cerinţe educaţionale speciale. 

RATIO ne-a învățat că doar prin zâmbete putem aduce alte zâmbete

 

 

 

942 vizualizări

ONG - Asociatia Studentilor Contabili RATIO

Asociatia Studentilor Contabili RATIO este o asociatie nonguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial, fondata in 3 Octombrie 2012, la Cluj-Napoca.

RATIO raspunde nevoii studentilor de formare si informare in domeniul contabil, permite accesul la informatii de calitate, ofera ocazia de dezvoltare personala si profesionala in contextul nonformal, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, de dezvoltare a simtului practic si de perfectionare a abilitatilor in mediul business.

Adresă:

Str. Teodor Mihali 58-60, Cluj-Napoca 400591

Telefon: 0751363729
Contact: Teodora Moldovan