Cultura

Calatoria Talentelor editia a V-a

Perioada: 02.08.2022 - 31.01.2023 Activ la nivel național
774,00 Lei
Sumă target: 46500 Lei
Donează

Descriere

"Călătoria Talentelor” a luat naștere în urma activităților desfășurate în centrele de plasament. Au început să cânte, să danseze și să viseze că vor ajunge să facă o carieră în pași lor de viață. Știm cu toții că familia este importantă pentru ei și pentru noi, care din păcate pentru mulți se oprește la granița dintre vis și realitate. Cu mic, cu mare ne-am îndreptat către adolescenți și am încercat să le arătăm că bucuria vine din lucruri mici și se ascunde, adesea, în sufletul celor de lângă noi.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul este de a identifica și a susține talentele copiilor și a tinerilor ce provin din centrele de plasament și nu numai.

Cui donez?

Pentru dezvoltarea copiilor, adolescentilor si a tinerilor din casele de copii, dar si tinerilor care au parasit sistemul de stat. Ne dorim, sa le oferim acel impuls de care au nevoie in viata tineriilor/adolescentilor ce provin din casele de copii, ca dorinta lor sa inceapa sa prinda contur, culoare, pentru ca talentele lor sa fie incurajate, promovate in fata comunitatii prin evenimentul propus.

De ce să donez?

"Calatoria Talentelor" este un program, proiect ce tin de implicarea unui numar cat mai mare de oameni cu suflet, dornici sa contribuie la aceasta cauză buna. Este o sansa a fiecaruia de a ajuta un copil, adolescent sau un tanar, a-l putea sprijini in acest drum. Este foarte important ca ei sa-si depaseasca toate frontierele (responsabili, solidari și muncitori), trebuie sa ii ajutam si sa credem in arta si talentul lor.

552 vizualizări

ONG - Asociatia Zambeste Pentru Viitor


   Scopul Asociaţiei ”Zâmbeşte pentru Viitor” este de a sprijini tinerii atunci când au nevoie, mai ales când părăsesc sistemul de ocrotire socială oferit de stat, la vârsta de 18 ani, de a facilita integrarea sociala, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, în lipsuri și probleme. În principal, ajutorul nostru este orientat către educație, auto-gospodărire în viaţa de zi cu zi şi comportament în societate, prin programele educative şi de informare.

Adresă:

Strada Iuliu Maniu nr 43, etj. 8, birou 811/B C.P 500091 - Brașov - România

Telefon: 0773 787 071
Contact: Rupi Gabor