Social

Campania Un Paste mai bun 2021

Perioada: 01.02.2021 - 23.04.2021 Activ în Bucuresti
650,00 Lei
Sumă target: 750000 Lei
Donează

Descriere

Prin campania „Un Paște mai bun” fundația Tuna în colaborare cu fundația Lumina dorește să ofere zece mii de pachete persoanelor defavorizate. Scopul proiectului este de a ajuta zece mii de familii din România să se bucure de sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii, în valoare de 75 de lei pentru fiecare familie. Campania se află la cea de-a doua ediție. În 2019, prin campania „Un Paște mai bun„ s-au oferit 6921 de pachete.În 2019, un pachet a fost alcătuit din produse alimentare neperisabile, în valoare de 50 de lei. În 2020, un pachet a fost alcăatuit din alimente neperisabile în valuare de 75 de lei. În ciuda perioadei dificile prin care am trecut cu toții, ne bucurăm că am reușit să strângem și să donăm 2941 de pachete.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a ajuta zece mii de familii din România să se bucure de sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii, în valoare de 75 de lei pentru fiecare familie. Precizăm că această valoare este una estimativă, vom distribui pachete în funcție de valoarea donațiilor primite.

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor zece mii de familii pe care ne propunem să îi ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 75 de lei.

De ce să donez?

Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic ar fi, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi. De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să-i învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși.

1825 vizualizări

ONG - Fundatia TUNA

Fundația Tuna și-a început activitatea în 1995. Încă de la înființare, misiunea fundației a fost consolidarea prieteniei româno-turce, iar toate activitățiile și proiectele pe care le-am organizat au avut la bază acest dicton: ”Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Fundația Tuna este organizație non-profit care dorește să acoepre o plajă cât mai mare pe partea socială și nu numai. Ca principali beneficiari sunt persoanele defavorizate, copi din cadrul familiilor sărace, copii din orfelinate, precum și bătrâni din azile sau cu probleme personale. Spre exemplu: în perioda sărbătorilor pascale, Fundația Tuna a demarat proiectul „Un Paște mai bun” prin care s-au distribuit circa 6000 de pachete cu alimente mai multor familii din București, Ilfov, Teleorman, Cluj, Oradea, Iași, Ploiești, Constanța și altele. Un alt proiect cu un impact puternic a fost „Time to Help” realizată de fundația Time to Help din Germania, prin care s-au oferit haine la peste 8000 de suflete.

 

Adresă:

Sos. Colentina, nr 64 B, sector 2 Bucuresti

Telefon: 0740361745
Contact: Maria Raducanu
Website: https://tuna.ro/