Social

Campania Un Paste mai bun 2023

Perioada: 01.02.2023 - 14.04.2023 Activ la nivel național
1160,00 Lei
Sumă target: 750000 Lei
Donează

Descriere

Continuăm tradiția campaniilor prin care ne implicăm în comunitate și dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijinul nostru în viață. Anul acesta vom derula campania ‚‚UN PAȘTE MAI BUN”, prin care ne dorim să aducem un strop de bucurie cu ocazia sărbătorilor unor oameni aflați în nevoie. Ne bucurăm că anul acesta s-au alăturat campaniei noastre, în calitate de parteneri, Fundatia Lumina, Asociatia pentru Dialog si Valori Universale(ADVU) şi Școlile Lumina.

Împreună facem bine !

Campania ”Un Paște Mai Bun-2023”, organizată de Fundația Tuna în colaborare cu Fundația Lumina, Asociatia pentru Dialog si Valori Universale şi Școlile Lumina, își propun să ajute peste 10.000 de familii din România să se bucure de un  Paște mai bun.

Scopul proiectului

De sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei pentru fiecare familie. Precizăm că această valoare este una estimativă, vom distribui pachete  în funcție de valoarea donațiilor primite, însă ne dorim să depășim acest target. 

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să îi ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 100 de lei.

Am stabilit să distribuim pachetele în București, Ilfov, Giurgiu, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești. Am ales aceste locații deoarece în aceste orașe există școli sub egida Lumina, iar colectarea fondurilor, împachetarea cutiilor și distribuirea lor este astfel înlesnită. De asemenea, invităm elevii, angajații școlilor, profesorii și părinții să ne dea o mână de ajutor la împachetarea pachetelor. Distribuția este progresivă, va începe de pe data de 15 martie până pe 14 aprilie. În tot acest timp, cei care doresc pot dona, iar noi ne vom ocupa de restul.

De ce să donez?

Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi.

De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să-i învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși.

3231 vizualizări

ONG - Fundatia TUNA

Fundația Tuna și-a început activitatea în 1995. Încă de la înființare, misiunea fundației a fost consolidarea prieteniei româno-turce, iar toate activitățiile și proiectele pe care le-am organizat au avut la bază acest dicton: ”Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Fundația Tuna este organizație non-profit care dorește să acoepre o plajă cât mai mare pe partea socială și nu numai. Ca principali beneficiari sunt persoanele defavorizate, copi din cadrul familiilor sărace, copii din orfelinate, precum și bătrâni din azile sau cu probleme personale. Spre exemplu: în perioda sărbătorilor pascale, Fundația Tuna a demarat proiectul „Un Paște mai bun” prin care s-au distribuit circa 6000 de pachete cu alimente mai multor familii din București, Ilfov, Teleorman, Cluj, Oradea, Iași, Ploiești, Constanța și altele. Un alt proiect cu un impact puternic a fost „Time to Help” realizată de fundația Time to Help din Germania, prin care s-au oferit haine la peste 8000 de suflete.

 

Adresă:

Sos. Colentina, nr 64 B, sector 2 Bucuresti

Telefon: 0720079944
Contact: Elena Popa
Website: https://tuna.ro/