Social

Campanie de solidaritate IMPREUNA PENTRU TURCIA

Perioada: 06.02.2023 - 30.04.2023 Activ în Bucuresti
1650,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

Fundația Tuna își propune să ajute cât mai multe persoane greu încercate de dezastrul natural care a lovit  Turcia. Cel mai mare cutremur care a lovit Turcia în acest secol a făcut deja zeci de mii de morți și a afectat viețile a milioane de oameni. Campania „Împreună pentru Turcia„ se derulează în perioada 6 februarie - 30 aprilie 2023 și

Scopul proiectului

Campania  își propune să ajute cât mai mulți oameni care se luptă zilnic pentru supraviețuire. Sute de mii de oameni au rămas fără adăpost, fără alimente, fără haine și fie s-au refugiat in corturi, fie se încălzesc la focul făcut pe stradă in speranța că persoanele dragi supraviețuiesc în mormanul de moloz care până nu de mult era acasă.

Cui donez?

Fondurile strânse în urma donațiilor făcute de oameni generoși, cu suflet mare, vor fi folosiți pentru a acoperi nevoile medicale, alimentare și de cazare ale supraviețuitorilor cutremurului.

De ce să donez?

Prin astfel de campanii ne implicăm în comunitate și dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijinul nostru. În această campanie ne sunt alături de partenerii  noștri tradiționali,  Fundația Lumina si Asociația pentru Dialog și Valori Universale, care ne vor ajuta să strângem  fondurile necesare pentru a-i ajuta pe acești oameni greu încercați de tragedia prin care trec.

398 vizualizări

ONG - Fundatia TUNA

Fundația Tuna și-a început activitatea în 1995. Încă de la înființare, misiunea fundației a fost consolidarea prieteniei româno-turce, iar toate activitățiile și proiectele pe care le-am organizat au avut la bază acest dicton: ”Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Fundația Tuna este organizație non-profit care dorește să acoepre o plajă cât mai mare pe partea socială și nu numai. Ca principali beneficiari sunt persoanele defavorizate, copi din cadrul familiilor sărace, copii din orfelinate, precum și bătrâni din azile sau cu probleme personale. Spre exemplu: în perioda sărbătorilor pascale, Fundația Tuna a demarat proiectul „Un Paște mai bun” prin care s-au distribuit circa 6000 de pachete cu alimente mai multor familii din București, Ilfov, Teleorman, Cluj, Oradea, Iași, Ploiești, Constanța și altele. Un alt proiect cu un impact puternic a fost „Time to Help” realizată de fundația Time to Help din Germania, prin care s-au oferit haine la peste 8000 de suflete.

 

Adresă:

Sos. Colentina, nr 64 B, sector 2 Bucuresti

Telefon: 0213355858
Contact: Elena Popa
Website: https://tuna.ro/