Social

Cantina sociala pentru copiii saraci

Perioada: 06.07.2021 - 01.12.2021 Activ în Sibiu
1181,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

Copiii își construiesc propria cantină socială după ce au reușit să pună temelia unei fundații. Au reușit să ridice clădirea, mai au de montat acoperișul și apoi finisajele. Ei ne-au cerut ajutorul. Noi apelăm la prietenii care le pot da o mână de ajutor să-și finalizeze cantina socială aflată în construcții.


Daniel, o mogâldeață de copil, cam la 8 anișori ridică o cărămidă și spune că pălmile lui bătătorite sunt gata să pună mâna la cele mai grele munci. Deși, este elev în clasa a doua, el visează să devină jandarm. O copilă la vreo 10 ani se apropie de noi și ne roagă cu lacrimi în ochi să-i dăm o felie cu margarină. Aveam decât o sută de lei în buzunar. O sumă pe care am donat-o părinților să le cumpere mâncare.

.  

Articole externe

Scopul proiectului

Construirea unei unei cantine sociale pentru 400 de copilași. 

 

Cui donez?

Copiilor pentru a avea o cantină socială. 

De ce să donez?

Pentru a le asigura un cămin pentru întreaga comunitate. Copiii vor servi hrana și se vor scoli la această cantină socială.  

O cantină socială va asigura mâncare pentru aproximativ 400 de copii din Dumbrăveni

2406 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN