Educație

Caravana Magia educatiei la sat

Perioada: 22.01.2020 - 15.07.2020 Activ în Mehedinti
440,00 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

Incepand din 2013 Asociatia Lume Buna organizeaza in fiecare vara Caravana  “Magia educatiei la sat” in cadrul programului "Calatorie educativa in lumea satului".

In 2018 vom merge in comunitatea Corlatel din judetul Mehedinti - comunitate ce s-a implicat in cadrul Competitiei CLUB ACTIV CELS 2019 si in proiectul DRAG DE SATUL MEU

In cadrul fiecarei Caravane echipa de voluntari merge in comunitatea beneficiara pentru a oferi un program de educatie nonformala orientat catre: 

1. Oferirea de activitati de educatie alternativa copiilor (6-11 ani) din mediul rural

2. Oferirea de workshopuri de educatie non-formala si initiere in management unui proiect de educatie nonformala - cadrelor didactice din comunitate.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Crearea unor programe educative ca sursă de inspirație în educația copiilor, programe ce au ca rol dezvoltarea inteligenței lor emoționale și al potențialului creativ al copiilor prin bucuria activităților ludice

Cui donez?

Beneficiari -  copiii si profesorii din comunitateaCorlatel Mehedinti

De ce să donez?

Eu pot! tu poti! si Impreuna facem o lume mai buna.

Prin organizarea "Caravanei Magia educatiei la sat" oferim copiilor din mediul rural accesul la o forma de educatie alternativa si cadrele didactice beneficiaza de un training prin descopera noi metode de educatie pe care le pot integra in activitatile curente pentru a creste motivatia elevilor in procesul de invatare.

Daca nu EU atunci CINE? Daca nu ACUM atunci CAND?

2357 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

 

FACEM O LUME MAI BUNA PRIN EDUCATIE. O EDUCATIE CU SENS, ADUCEM BUCURIA IN PROCESUL DE INVATARE SI SUSTINEM CREATIVITATEA.

Am ajuns in peste 24 de judete la nivel national, avand in prezent peste 4000 copii beneficiari si peste 100 cadre didactice implicate in proiectele noastre.

VIZIUNEA Asociatiei

Ne dorim o Lume mai Buna in care fiecare copil sa se poata exprima liber dezvoltandu-si creativitatea si fiind incurajat sa creada in propria imaginatie. Asadar, prin intermediul activitatilor propuse si al proiectelor promovate, construim aceasta lume pentru si mai ales alaturi de copii. 

 

Pe termen lung ne propunem sa reducem ABANDONUL SCOLAR si ANALFABETISMUL FUNCTIONAL in scolile din rural.

 

Adresă:

Aeea Izvorul Oltului 4, bl 33, AP97, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu