Educație

Caravana Magia educatiei la sat

Perioada: 01.05.2020 - 15.07.2020 Activ în Mehedinti
440,00 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

Incepand din 2013 Asociatia Lume Buna organizeaza in fiecare vara Caravana  “Magia educatiei la sat” in cadrul programului "Calatorie educativa in lumea satului".

In 2020 vom merge in comunitatea Corlatel din judetul Mehedinti - comunitate ce s-a implicat in cadrul Competitiei CLUB ACTIV CELS 2019 si in proiectul DRAG DE SATUL MEU

In cadrul fiecarei Caravane echipa de voluntari merge in comunitatea beneficiara pentru a oferi un program de educatie nonformala orientat catre: 

1. Oferirea de activitati de educatie alternativa copiilor (6-11 ani) din mediul rural

2. Oferirea de workshopuri de educatie non-formala si initiere in management unui proiect de educatie nonformala - cadrelor didactice din comunitate.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Crearea unor programe educative ca sursă de inspirație în educația copiilor, programe ce au ca rol dezvoltarea inteligenței lor emoționale și al potențialului creativ al copiilor prin bucuria activităților ludice

Cui donez?

Beneficiari -  copiii si profesorii din comunitatea Corlatel Mehedinti

De ce să donez?

Eu pot! tu poti! si Impreuna facem o lume mai buna.

Prin organizarea "Caravanei Magia educatiei la sat" oferim copiilor din mediul rural accesul la o forma de educatie alternativa si cadrele didactice beneficiaza de un training prin descopera noi metode de educatie pe care le pot integra in activitatile curente pentru a creste motivatia elevilor in procesul de invatare.

Daca nu EU atunci CINE? Daca nu ACUM atunci CAND?

3085 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 4000 de copii, 150 cadre didactice din 28 de judete.

 

Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala prin cultura adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national. 

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.

Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare. 

Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.

 

 

 

Adresă:

Aeea Izvorul Oltului 4, bl 33, AP97, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu