Social

Caz disperat in Moldova de peste Prut

Perioada: 11.01.2021 - 31.01.2021 Activ la nivel național
417,00 Lei
Sumă target: 4000 Lei
Donează

Descriere

Mihaela, mamă a trei fetițe, cu o situație extrem de tristă, strigă public după ajutorul oamenilor cu o inimă mare! Locuind în Republica Moldova, în niște condiții greu de descris, au nevoie URGENTĂ de ajutor din partea noastră.

Soțul muncește cu ziua, însă este insuficient. Nu își pot permite nici măcar lemne pentru foc. Bani de chirie nu mai au, cu atât mai puțin să aibă o locuință a lor... În prezent, aceasta familie locuiește într-o casa părăsită dar o să fie alungați curând și de acolo. Dorim asigurăm in primul rând nevoile lor urgente, să treacă cu bine iarna!

Sperăm găsim pe cineva care dorește îi ajute cu o locuință atât în Moldova dar și în România, cu o casa bătrânească nelocuită și care poate ajuta această familie își găsească locul.

Scopul proiectului

strângem bani pentru alimentele urgente dar și pentru lemne de foc.

Dorim să găsim o persoană care are o casă bătrânească nefolosită și care le poate pune la dispoziție gratuit/dona această casă. Merită se așeze și ei într-un loc al lor unde poată își crească cu dragoste copiii.

Cui donez?

Asociatia Hai Sa Ajutam, CIF 32040747

De ce să donez?

Donezi pentru a schimba destinul unei familii. Donezi ca le dai o șansă celor 3 copii care nu au nici o vină și care merită trăiască decent.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1844 vizualizări

ONG - Hai Sa Ajutam

Misiunea,valorile,viziunea noastra

Misiunea noastra: ne luptam pentru o sansa acordata fiecarui copil abandonat sau defavorizat...si nu numai!

Viziunea noastra:  O lume unde copiii sa nu moara de foame, sete, frig, sa fie protejati si iubiti. Vrem sa schimbam modul in care oamenii privesc copiii orfani si defavorizati, vrem sa cream oportunitati si sansa la o viata.

Valorile noastre:

Integritate: Actionam in interesul copiilor, nu ne compromitem reputatia, personalul este instruit in a da dovada de sinceritate si profesionalism. Suntem unul dintre putinele ONG uri mari care NU AVEM SALARIATI. Toti banii se duc direct catre cauzele noastre, toti cei care fac parte din acest ONG sunt Voluntari, oameni ce lucreaza in companii multinationale.

Transparenta: Toate actiunile si donatiile sunt deschise publicului. Dupa fiecare proiect finalizat, publicam poze, filmultele, toate activitatile noastre sunt vizibile pe site si facebook.

Creativitate: Suntem deschisi la orice propunere care ar putea aduce un beneficiu copiilor.

Adresă:

Strada Lac de Nuferi, nr. 18, Chitila, Ilfov

Telefon: 0732307003
Contact: Cristian Istratescu