Social

CentReVTOp

Perioada: 01.06.2015 - 01.10.2017 Activ la nivel național
4045,00 Lei
Sumă target: 900000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul CentReVTOp - CENTRUL DE RECUPERARE SI REFACERE A MILITARILOR VETERANI SI VETERANILOR CU DIZABILITATI DIN T.O. BALCANII DE VEST, IRAK SI AFGANISTAN este unul pretentios, primul din tara noastra, avand ca scop recuperarea fizica si psihica a militarilor veterani si a militarilor raniti in teatrele de operatii din Balcanii de Vest, Irak si Afganistan,cat si a celorlalti membri ai asociatiei.
Noi, cativa fii ai acestui neam, pe care destinul ne-am adunat in Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitat “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” - A.M.V.V.D., ne aducem aportul nostru la slavirea eroilor in viata. Camarazi cazuti din randuri,ne-au legat prin jertfa lor cu putere,într-o lupta din care nu putem sa iesim decat biruitori!

Articole externe

Scopul proiectului

1. Atragerea fondurilor necesare sprijinirii persoanelor cu probleme medicale si sociale deosebite.
2. Identificarea persoanelor din randul militarilor veterani si veteranilor, in activitate, pensionati, in rezerva sau retragere, precum si a membrilor familiilor acestora, care intampina probleme medicale si sociale deosebite

Cui donez?

ASOCIAŢIEI MILITARILOR VETERANI ŞI VETERANILOR CU DIZABILITĂŢI „SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE, IZVORÂTORUL DE MIR” - AMVVD pentru: acordarea de sprijin membrilor şi persoanelor cu probleme medicale şi sociale deosebite, din randul militarilor veterani şi veteranilor cu dizabilitati, activi, pensionati, in rezerva sau retragere, precum si membrilor familiilor acestora si urmasilor.

De ce să donez?

DARUITI PENTRU EROI, CAT VA LASA INIMA DIN VOI!Infiintarea Centrului de recuperare si refacere a militarilor veterani si a veteranilor cu dizabilitati,pentru persoanele din randul militarilor veterani si veteranilor in activitate, pensionati, in rezerva sau retragere, precum si pentru membri familiilor acestora.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
raymond legrand:
Buna ziua, eu sunt Raymond LEGRAND; Investitor privat. Am optat pentru finanţarea proiectelor cu intention de financiar toate oameni seriosi cu proiecte de sprijin. Aşa că dacă aveţi nevoie de finanţare şi proiecte, nu ezitaţi să mă contactaţi. Aici este meu mail:legrandraymond1@outlook.fr
14 iulie 2017 15:02:45
3525 vizualizări

ONG - ASOCIATIA MILITARILOR VETERANI SI VETERANILOR CU DIZABILITATI - AMVVD

AMVVD acorda sprijin membrilor şi persoanelor  cu probleme medicale şi sociale deosebite, din rândul militarilor activi, veterani şi veteranilor în activitate, pensionaţi, în rezervă sau retragere, precum şi membrilor familiilor acestora şi urmaşilor acestora: soţ, soţie şi copii.

 

Adresă: <p>Jud Ilfov,Bragadiru, Str. Diamantului, nr. 186, sc. 1, et. 1, ap. 2.</p>
Telefon: 0742010126
Contact: Iancu Fanel
Website: www.amvvd.ro