Social

Centrul de zi Zambeste Pentru Viitor

Perioada: 11.04.2017 - 31.12.2018 Activ în Brasov
2630,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia "Zambeste pentru Viitor" a demarat implementarea primului sau proiect "O Casa pentru Viitor” cel mai mare, dar si alte proiecte de succes. 

Centrul de zi ,,Zambeste Pentru Viitor" nu este intamplator, cu totii stim cat de nefericiti sunt cei nevoiasi. Nimeni nu realizeaza ce inseamna sa suporti frigul iernii, sau alt anotimp rece pe strazi. Este un fapt deja cunoscut ca majoritatea tinerilor nu au o tinta in viata atunci cand sunt nevoiti sa paraseasca centrele de plasament si ca pot deveni cu usurinta, spre exemplu, victimele infractorilor (trafic de persoane, droguri, alcool), precum si autorii unor fapte penale sau antisociale, de cele mai multe ori din cauza lipsei unui statut social care sa le ofere siguranta zilei de maine.

Scopul proiectului

Sustinerea tinerilor care au parasit centrele de plasament si pentru familiile defavorizate din comunitatea brasoveana care au nevoie de sprijin pentru integrarea lor in comunitate.

Cui donez?

Tinerilor ce parasesc sistemul de ocrotire, fiind nevoiti sa se integreze in viata sociala si profesionala. Este o etapa a vietii dificila pentru orice tanar, dar cu atat mai dificila pentru tinerii care au beneficiat pana la aceasta varsta de o protectie in sistemul de ocrotire public sau privat si raman fara nici un sprijin, asumandu-si responsabilitatile vietii adulte. 

Ei au o sansa!
"Multi oameni au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei".
De ce să donez?

Stim cu totii ca familia este importanta pentru ei si pentru noi, care din pacate pentru multi se oprește, la granița dintre vis și realitate. Cu mic, cu mare ne-am îndreptat către tinerii ce provin din centrele de plasament și am încercat să le arătăm că bucuria vine din lucruri marunte și se ascunde, adesea, în sufletul celor de lângă noi. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
AZPV Rupi:
https://www.youtube.com/channel/UCYEh0B344mWI-mFh8ZwZN_w?view_as=subscriber
11 noiembrie 2017 18:32:52
6787 vizualizări

ONG - Asociatia Zambeste Pentru Viitor

Avem mai bine de  doi ani de activitate! Am ajutat peste 300 de beneficiarii, tinerii proveniti din centrele de plasament sau cu probleme sociale grave, din comunitatea brasoveana. Am organizat o serie de acţiuni umanitare, am promovat proiecte şi a avut participări la diferite cursuri de dezvoltare a organizaţiei. Totodată, s-au încheiat parteneriate cu instituţii publice şi entităţi private, au avut loc dezbateri şi am contribuit la iniţiative de modificare a legilor, prin Ministerul Muncii pe tema situaţiei tinerilor care ies din sistemul de protecţie al statului. De asemenea, apariţiile în mass-media au fost foarte importante pentru dezvoltarea organizaţiei noastre. Toate acestea au fost posibile datorită activităţii intense şi a efortului susţinut depus de noi, colaboratorilor care au crezut și continuă să creadă în cauza noastră. Totul în sprijinul comunităţii braşovene.

 

Adresă:

Str. BRANDUSELOR, NR. 68-70 BRASOV - ROMANIA - (este colt cu Bulevardul Alexandru Vlahuta, in zona Green-Center - ITC. ) Biroul este situat la etajul 1 interfon 20

Telefon: 0773 787 071
Contact: Rupi Gabor