Social

Centrul de zi Zambeste Pentru Viitor

Perioada: 11.04.2017 - 02.04.2018 Activ în
100,00 Lei
Sumă target: 60000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia ,,Zambeste pentru Viitor” a demarat implementarea primului sau proiect "O Casa pentru Viitor” cel mai mare, dar si alte proiecte. Demararea acestor proiect in perioada  anotimpului rece nu este intamplator, cu totii stim cat de nefericiti sunt cei nevoiasi, insa nimeni nu realizeaza ce inseamna sa suporti frigul iernii pe strazi. Este un fapt deja cunoscut ca majoritatea tinerilor nu au o tinta in viata atunci cand sunt nevoiti sa paraseasca centrele de plasament si pot deveni cu usurinta, spre exemplu, victimele infractorilor (trafic de persoane, droguri, alcool), precum si autorii unor fapte penale sau antisociale, de cele mai multe ori din cauza lipsei unui statut social care sa le ofere siguranta zilei de maine.

Scopul proiectului

Misiunea acestui proiect” este pe termen lung, de a-i sprijini atunci cand au nevoie, mai ales cand parasesc sistemul de ocrotire sociala oferit de stat pana la varsta de 18 ani, cu un acoperis deasupra capului, astfel incat sa nu cunoasca experienta de a trai pe strazi

Cui donez?

Suntem constienti ca fiecare dintre noi, ca sunt numerosi cei care nu au nici cea mai mica sansa de integrare in societate, Dar noi credem in fortele lor. La implinirea varstei de 18 ani, daca nu isi continua studiile, obligatiile sistemului legal de ocrotire a copilului inceteaza, tanarul trebuind sa-si asume responsabilitatile vietii adulte. Anual, mii de tineri parasesc sistemul de ocrotire fiind nevoiti sa se integreze in viata sociala si profesionala. Este o etapa a vietii dificila pentru orice tanar, dar cu atat mai dificila pentru tinerii care au beneficiat pana la aceasta varsta de o protectie in sistemul de ocrotire public sau privat si raman fara nici un sprijin. Fii PLOII.De ce să donez?

Misiunea acestui proiect” este pe termen lung, de a-i sprijini atunci cand au nevoie, mai ales cand parasesc sistemul de ocrotire sociala oferit de stat pana la varsta de 18 ani, sa ii sprijinim in indentificarea unui acoperis deasupra capului, astfel incat sa nu cunoasca experienta de a trai pe strazi.Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2493 vizualizări

ONG - Asociatia Zambeste Pentru Viitor

Asociația „Zâmbește pentru Viitor” Brașov a împlinit doi ani de activitate, timp în care a organizat o serie de acţiuni umanitare, a promovat proiecte şi a avut participări la diferite cursuri de dezvoltare a organizaţiei. Totodată, s-au încheiat parteneriate cu instituţii publice şi entităţi private, au avut loc dezbateri, discuţii şi am contribuit la iniţiative de modificare de legi, prin Ministerul Muncii, pe tema situaţiei tinerilor care ies din sistemul de protecţie al statului. De asemenea, apariţiile în mass-media au fost foarte importante pentru dezvoltarea organizaţiei noastre. Toate acestea au fost posibile datorită activităţii intense şi a efortului susţinut depus de membrii Asociaţiei „Zâmbeşte pentru Viitor” şi al colaboratorilor care au crezut în cauza noastră. Totul în sprijinul comunităţii braşovene şi nu numai.

.

 

Adresă: <p>Str. Serii nr. 2, ap. 3, Brasov, Romania</p>
Telefon: 0773787071
Contact: Rupi Gabor