Antreprenoriat social

Change Architects

Perioada: 16.10.2017 - 15.09.2018 Activ în Vrancea
355,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

Change Architects este un program educațional ce se adresează copiilor cu vârste între 8 și 18 ani. Această inițiativă oferă copiilor un cadru în care ei devin agenți activi de schimbare prin antreprenoriat social și împlicare comunitară. Proiectele sunt identificate, conduse și implementate de elevi. Rolul profesorilor este acela de a facilita și încuraja.
 
Programul are la bază aplicarea a 4 pași SIMTE - IMAGINEAZĂ - ACȚIONEAZĂ - COMUNICĂ pe parcursul cărora elevii lucreză în echipe pentru a identifica probleme din jurul lor și a construi și implementa proiecte pentru a rezolva aceste probleme.
 
Ei se transformă din spectatori, în arhitecții propriului viitorul.
 
Ei dobândesc copetențe noi cum ar fi gândirea critică, spirit de echipă, empatie, comunicare, leadership, inovare și creativitate. 

Articole externe

Scopul proiectului

Până la finalul anului școlar sperăm să avem peste 250 de profesori înscriși și cel puțin 100 de proiecte realizate. Pe parcursul vacanței de vară vrem să organizăm un Summer Camp unde să ne întâlnim cu participanții și profesorii. 10 echipe ce au realizat cele mai bune proiecte vor fi invitați la acest Camp. 

Cui donez?

Asociația All Grow primește fondurile și realizează activitățile campului.

De ce să donez?

Fondurile sunt investite în proporție de 100% pentru realizarea camp-ului și sunt necesare pentru acoperirea cheltuielilor directe cu transportul, cazarea, mancarea și materialele.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
417 vizualizări

ONG - Asociatia All Grow

Asociația All Grow așa cum spune și numele (Creștem cu toții) își dorește să creeze schimbare sistemică prin colaborare între indivizi, organizații și instituții. 

Scopul nostu este desfășurarea de activități ce contribuie la dezvoltarea socio-economică durabilă a comunităților precum și realizarea de activități culturale și de conservare a naturii și a patrimoniului istoric.

Adresă:

278 Calea Odobesti, Com. Campineanca, Jud. Vrancea 627 055

Telefon: 0726158632
Contact: Madalina Bouros