Social

Code4Romania eNGO Academy

Perioada: 04.12.2017 - 20.02.2018 Activ în Bucuresti
460,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Code4Romania eNGO Academy este un program de training intensiv dedicat ONG-urilor din Romania, prin care ne propunem sa oferim in mod gratuit cursuri, workshopuri si seminarii cu focus pe project management, instrumente IT, analiza, cercetare, design si development.

Pilotul programului va fi organizat in capitala, se va desfasura pe durata a 5 zile si va putea gazdui pana la 200 de participanti la cele 10 cursuri dedicate activitatii lor (20 de participanti/curs, aceeasi persoana din ONG se poate inscrie la mai multe cursuri). Pe parcursul acestor zile, participantii vor avea acces la traineri specializati, materiale si documentatii, un spatiu de lucru adecvat si toate resursele de invatare ale Code for Romania. Proiectul isi propune sa fie implementat anual in mai multe orase din tara.

Scopul proiectului

Proiectul isi propune sa ofere participantilor la program acces la specialisti din domeniul IT, cercetare, comunicare, design si analiza, instruire in utilizarea de instrumente care sa ii ajute sa isi automatizeze si digitalizeze activitatea, precum si consiliere in managementul voluntarilor si al proiectelor.

Cui donez?

Donezi pentru a oferi acces la formare de specialitate tuturor ONG-urilor din Romania. Le ajuti sa duca mai departe munca prin care fac Romania un loc mai bun pentru noi si pentru copiii nostri. Sunt peste 48.000 de ONG-uri active in tara noastra si peste 100.000 de angajați ai acestora care ar putea beneficia direct sau indirect de formare si pregatire avansata in cadrul Code4Romania eNGO Academy, la scurt timp dupa extinderea programului la nivel national. Ulterior, efectele pozitive ale unei astfel de academii pot fi resimtite de toti beneficiarii proiectelor desfasurate de aceste ONG-uri incepand din 2018.

De ce să donez?

Prin programul Code4Romania eNGO Academy ajuti toate ONG-urile din Romania sa devina mai eficiente, sa isi digitalizeze acele activitati recurente care le distrag de la misiunea lor, sa aiba acces si sa utilizeze instrumente care sa le ajute in managementul voluntarilor si in implementarea tuturor proiectelor lor.

Da forta societatii civile sustinand-o sa devină mai eficienta si mai puternica!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1901 vizualizări

ONG - Code 4 Romania

Code for Romania este o comunitate de tineri profesioniști și entuziaști care dezvoltă soluţii IT cu scopul de a rezolva probleme ale societăţii. Cu alte cuvinte, dezvoltăm aplicații civice în următoarele domenii: informare & acces la date publice, educare & promovare a culturii, implicare civică, facilitarea accesului la servicii publice.

Adresă:

Piața Alba Iulia nr. 7, bloc I6, etaj 1, ap. 9, sect. 3, București

Telefon: 0729990546
Contact: Olivia Vereha
Website: www.code4.ro