Educație

Competitia CLUB ACTIV CELS, editia a5a

Perioada: 01.05.2020 - 20.07.2020 Activ la nivel național
50,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

In cadrul Competitiei Club ACTIV CELS – au fost create in aceasta editie peste 30 CLUBURI ACTIV CELS active la nivel national  -  cluburi in cadrul carora copiii din mediul rural beneficiaza de activitati recreativ-educative orientate catre dezvoltarea spiritului de echipa, al creativitatii si a abilitatilor de comunicare folosind metode de educatie nonformala.

Activitatile sunt coordonate de profesori din comunitate ce primesc consultanta pe toata perioada competitiei de la echipa de voluntari a Asociatiei Lume Buna.

In urma implicarii activitatea cluburilor este evaluata si sunt premiate 7 cele mai active CLUB ACTIV CELS. Premierea este adresata profesorilor coordonatori la nivelul comunitatilor – ambasadori CELS.

Articole externe

Scopul proiectului

Crearea si implementarea unor programe educative ca sursă de inspirație în educația copiilor, programe ce au ca rol dezvoltarea inteligenței lor emoționale și al potențialului creativ al copiilor prin bucuria activităților ludice

Cui donez?

in beneficiul educatiei din mediul rural – copii si profesori din mediul rural 24 judete la nivel national.

De ce să donez?

Eu pot! tu poti! si Impreuna facem o lume mai buna.

Donatia ta contribuie la o educatie mai buna pentru copiii din mediul rural din Romania. Educatia e cea care poate face o schimbare semnificativa in Romania de maine.

Daca nu EU atunci CINE? Daca nu ACUM atunci CAND?

3212 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 4000 de copii, 150 cadre didactice din 28 de judete.

 

Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala prin cultura adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national. 

Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor.

Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare. 

Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.

 

 

 

Adresă:

Aeea Izvorul Oltului 4, bl 33, AP97, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu