Educație

Competitia CLUB ACTIV CELS, editia a5a

Perioada: 22.01.2020 - 20.07.2020 Activ la nivel național
50,00 Lei
Sumă target: 6000 Lei
Donează

Descriere

In cadrul Competitiei Club ACTIV CELS – au fost create in aceasta editie peste 30 CLUBURI ACTIV CELS active la nivel national  -  cluburi in cadrul carora copiii din mediul rural beneficiaza de activitati recreativ-educative orientate catre dezvoltarea spiritului de echipa, al creativitatii si a abilitatilor de comunicare folosind metode de educatie nonformala.

Activitatile sunt coordonate de profesori din comunitate ce primesc consultanta pe toata perioada competitiei de la echipa de voluntari a Asociatiei Lume Buna.

In urma implicarii activitatea cluburilor este evaluata si sunt premiate 7 cele mai active CLUB ACTIV CELS. Premierea este adresata profesorilor coordonatori la nivelul comunitatilor – ambasadori CELS.

Articole externe

Scopul proiectului

Crearea si implementarea unor programe educative ca sursă de inspirație în educația copiilor, programe ce au ca rol dezvoltarea inteligenței lor emoționale și al potențialului creativ al copiilor prin bucuria activităților ludice

Cui donez?

in beneficiul educatiei din mediul rural – copii si profesori din mediul rural 24 judete la nivel national.

De ce să donez?

Eu pot! tu poti! si Impreuna facem o lume mai buna.

Donatia ta contribuie la o educatie mai buna pentru copiii din mediul rural din Romania. Educatia e cea care poate face o schimbare semnificativa in Romania de maine.

Daca nu EU atunci CINE? Daca nu ACUM atunci CAND?

2139 vizualizări

ONG - Asociatia Lume Buna

 

FACEM O LUME MAI BUNA PRIN EDUCATIE. O EDUCATIE CU SENS, ADUCEM BUCURIA IN PROCESUL DE INVATARE SI SUSTINEM CREATIVITATEA.

Am ajuns in peste 24 de judete la nivel national, avand in prezent peste 4000 copii beneficiari si peste 100 cadre didactice implicate in proiectele noastre.

VIZIUNEA Asociatiei

Ne dorim o Lume mai Buna in care fiecare copil sa se poata exprima liber dezvoltandu-si creativitatea si fiind incurajat sa creada in propria imaginatie. Asadar, prin intermediul activitatilor propuse si al proiectelor promovate, construim aceasta lume pentru si mai ales alaturi de copii. 

 

Pe termen lung ne propunem sa reducem ABANDONUL SCOLAR si ANALFABETISMUL FUNCTIONAL in scolile din rural.

 

Adresă:

Aeea Izvorul Oltului 4, bl 33, AP97, SECTOR 4- Bucuresti

Telefon: 0721621327
Contact: Larisa Popescu