Educație

Conferinta POVESTEA MEA

Perioada: 13.05.2017 - 13.05.2017 Activ în Bucuresti
1830,00 Lei
Sumă target: 3000 Lei
Donează

Descriere

Conferința Povestea Mea este un demers de empowerment comunitar, unic în Români. Ne propunem să punem în prim plan povești de viață ale unor oameni ce au plecat din centru de plasament, cu scopul de a crea în mentalul colectiv un loc pentru copilul instituționalizat, a-l face mai vizibil și a diminua din stigma atașată condiției sociale. Sistemul de protecție în care se află nu se dovedește a fi destul de eficient în a-i oferi o direcție de dezvoltare personală.

Scopul proiectului

Credem cu tărie că societatea se poate dezvolta prin intermediul și cu sprijinul noilor generații. Le oferim tuturor șansa cum să privească viața, să se cunoască, să se dezolte, să își lase visele să fie mai mari decât temerile și acțiuni mai puternice decât vorbele. 

Cui donez?

Beneficiarii directi ai proiectului sunt ~50 de tineri institutionalizati din apartamente sociale/centre de plasament din Municipiul Bucuresti, cu varste cuprinse intre 13 - 26 de ani.

 

 

De ce să donez?

Autoflagelarea poate fi un raspuns, atunci cand acesta se considera personal responsabil si se invinuieste pe sine pentru cadrul social defavorizat, sau neconform in care se gaseste; acest lucru poate conduce la dezvoltarea unui comportament antisocial mai tarziu in viata.

      

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1201 vizualizări

ONG - DESENAM VIITORUL TAU

DESENĂM VIITORUL TĂU (DVT) este organizația non-guvernamentală desemnată ca având cei mai activi voluntari în 2013, și considerată ca având un avânt incredibil de a face fapte bune, în mai puțin de un an de la înființare punând la punct un plan extrem de ambițios: deschiderea primului Centru de Tineret din București, dedicat exclusiv tinerilor instituționalizați și celor ce provin din medii familiale defavorizate.

Experiența DVT înseamnă  dedicare, expertiză și profesionalism în lucrul cu oamenii, gestionarea resurselor și realizarea imposibilului atunci când toți cred că nimic nu mai poate salva situația.

Adresă: Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov
Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN