Educație

Conferinta Relatii Fericite la Cinema Marasti

Perioada: 28.09.2015 - 09.10.2015 Activ în Cluj
1010,00 Lei
Sumă target: 2200 Lei
Donează

Descriere

 

Conferinta „Relatii Fericite” la Cinema Marasti are ca invitat pe conf. Consilier Paul Goodnight din USA.

 

Generatia tanara nu trebuie sa ramana cu numele de generatia depresiva. Este adevarat ca educatia formala nu invata pe tineri cum sa fie fericiti si sanatosi. Lucrand cu tineri voluntari in Cluj de cinci ani am auzit ce se intampla in liceele si scolile din cluj, despre discutiile din pauze din clase si din spatele scolii. Tinerii cauta fericirea si implinirea in tigari, droguri, vandalism, pornografie si alcool . Pe rand se lauda cu activitatile lor destructive. Prea multi tineri isi traiesc zilele lipsiti de speranta si bucurie. 

Scopul proiectului

O conferinta de doua zile pentru aproximativ 300 de tineri liceeni, studenti si tinei casatoriti; in care sa ajutam tinerii sa inteleaga nevoile individului si ce are nevoie ca sa ajunga la fericire. 

Cui donez?

Beneficiarii programului sunt aproximativ 300 de tineri liceeni, studenti si tinei casatoriti;

+ pentru transportul si cazarea vorbitorului 

De ce să donez?

Credem ca dupa ce tinerii vor intelege ca fericirea poate fi atinsa, si ei insisi vor deveni fericiti, relatiile dintre ei vor fi mai armonioase, prietenii pe termen lung . reducerea vandalismului si a violentei si scoli si locuri publice.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
308 vizualizări

ONG - Grupul PONT

Grupul PONT este o asociere civilă a unui grup de tineri experți în proiecte comunitare, care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea locală, regională și instituțională a țării și la dezvoltarea urbană sustenabilă utilizând expertiza și experiența vastă în monitorizarea, redactarea și managementul proiectelor, acumulată în parcursul celor 15 ani de activitate în domeniu. În vederea atingerii obiectivelor stabilite, asociația urmărește direcția inovării sociale conceptuale și acordă o prioritate specială creării de rețele, utilizării instrumentelor tehnologiei informației și exploatării oportunităților pe care le oferă aceasta, precum și a valorificării moștenirii culturale a comunităților, cu accent deosebit pe comunitățile urbane și sectorul de tineret.

Adresă: Sediu: Cluj-napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, nr.5/14 Adresa postala: Oficiul Postal 1 Casuta postala nr. 473, Cluj-Napoca, Judetul Cluj, (adresa oficiului postal: Strada Regele Ferdinand, nr. 33, cod postal 400110
Telefon: 0732850605
Contact: Varó Eszter