Antreprenoriat social

Contabilitatea Faptelor Bune

Perioada: 01.05.2022 - 30.06.2022 Activ la nivel național
2467,00 Lei
Sumă target: 4000 Lei
Donează

Descriere

Ziua Copilului se apropie, iar noi dăm startul proiectului care o reprezintă cel mai bine, “Contabilitatea Faptelor Bune”.

Contează cu adevărat ce facem pentru ceilalți, iar noi, cei din familia RATIO, suntem determinați să aducem bucurie pe fețele cât mai multor oameni în acest an.

Contabilitatea Faptelor Bune este un proiect de suflet al Asociației Studenților Contabili RATIO. 

Cauza pentru care luptăm în această ediție este o familie din comuna Panticeu, județul Cluj, compusă din 7 copii și 2 părinți, care au nevoie de noi în aceste momente grele.

Scopul proiectului

 

Scopul pentru care ne dorim să strângem fonduri este acela de a aduce un moment de fericire copiilor, cât și părinților.

Un ajutor este bine venit în orice moment, rezultatele și mulțumirea noastră fiind zâmbetele și bucuria oferită familiei.

 

Cui donez?

Banii pe care îi donăm se vor tranfera în procent de 100% către familia din comuna Panticeu.

Familia va beneficia de aceste fonduri, care vor fi folosite în următoarele scopuri: amenajarea unei băi, reconsolidarea casei, mobilier, electronice și electrocasnice, rechizite, cărți, jocuri și haine pentru copii, precum și alimente.

Pentru asta, avem nevoie de ajutorul vostru!

De ce să donez?

Copiii sunt principalul factor pentru care merită să luptăm, deoarece reprezintă viitorul și sunt parte din comunitatea noastră.

Aceasta este ocazia perfectă prin care putem să contribuim la îmbunătățirea condițiilor de trai ale unei familii, care are în componență 7 copii. Mama lor este bolnavă, nu poate merge și are probleme cu rinichii. Tatăl muncește din greu, dar nu reușește prea multe de unul singur. 

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1935 vizualizări

ONG - Asociatia Studentilor Contabili RATIO

Asociatia Studentilor Contabili RATIO este o asociatie nonguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial, fondata in 3 Octombrie 2012, la Cluj-Napoca.

RATIO raspunde nevoii studentilor de formare si informare in domeniul contabil, permite accesul la informatii de calitate, ofera ocazia de dezvoltare personala si profesionala in contextul nonformal, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, de dezvoltare a simtului practic si de perfectionare a abilitatilor in mediul business.

Adresă:

Str. Teodor Mihali 58-60, Cluj-Napoca 400591

Telefon: 0740503508
Contact: Suciu Denisa