Sanatate

DOTAREA LABORATORULUI SECTIEI DE HEMATOLOGIE SUUB

Perioada: 10.10.2013 - 15.06.2015 Activ în Bucuresti
38415,00 Lei
Sumă target: 55000 Lei
Donează

Descriere

Exista nu mai putin de 173 tipuri diferite de leucemii(cancer de sange), cu tratament diferit. ARIL a demarat proiectul pentru achizitionarea unui echipament esential in diagnosticarea de profunzime a bolilor hematologice). Acest echipament se numeste Flowcitometru (Flow – Cytometer in engleza) si poate face diferenta intre viata si moarte, intre un diagnostic si un tratament corect care poate duce la vindecare in proportie de peste 80% dintre cazuri si un tratament incorect sau inexact, care poate duce la un tratament gresit cu medicamente puternice (citostatice) care in mare majoritate a cazurilor duce catre un sfarsit tragic. 

 

 

 

Articole externe

Scopul proiectului

Proiectul isi propune dotarea sectiei de hematologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) cu un flowcitometru, echipament performant, care sa permita celor peste 800 pacienti care calca lunar pragul sectiei de hematologie diagnosticarea corecta si rapida a patologiilor de sange.

 

Cui donez?

Donezi celor peste 9000 de pacienti care calca anual pragul sectiei de hematologie SUUB. Ei vin din toate colturile tarii. 

De ce să donez?

Donez pentru ca imi pasa! Donez pentru ca vreau sa schimb! Donez pentru ca am incredere!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1284 vizualizări

ONG - ASOCIATIA ROMANA IMPOTRIVA LEUCEMIEI-ARIL

Asociația Română împotriva Leucemiei (ARIL) a fost înființată în 2006 de Monica Bunaciu, care a învins leucemia după o lungă luptă, împreună cu un grup de persoane implicate direct sau indirect în lupta împotriva bolilor hematologice în spitalele din România.

Misiunea asociației este de a îmbunătăți șansele de vindecare ale actualilor și viitorilor pacienți cu boli hematologice din România, oferind suport și consiliere pacienților cu boli hematologice și familiilor lor și desfășurând acțiuni în vederea îmbunătățirii condițiilor de tratament din România.

 

Adresă: Otopeni, Calea Bucurestilor , nr. 84, bl 2-1, sc B, ap 14
Telefon: 0722983426
Contact: Monica Bunaciu
Website: www.aril.ro