Sanatate

Dotarea Sectiilor de Hematologie cu Infuzomate si Injectomate

Perioada: 01.09.2015 - 01.06.2016 Activ în Bucuresti
22715,00 Lei
Sumă target: 800000 Lei
Donează

Descriere

Anual, in Romania, aproximativ 5000 de persoane sunt diagnosticate cu leucemii si limfoame, dintre care 936 leucemii cronice, 624 leucemii acute si 1705 limfoame. Pacientii au nevoie de cure de chemioterapie si uneori si de transplant. Curele de chemioterapie dureaza luni, uneori ani de zile. Pentru a avea rezultatele dorite, aceste terapii trebuie administrate cu acuratete, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul infuzomatelor si injectomatelor. Aceste aparate nu ajuta doar la efectuarea corecta si precisa a terapiilor, dar si la asigurarea unei calitati a vietii pacientului net superioara, pe perioada tratamentului.

 

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a imbunatati conditiile de tratament ale bolnavilor de leucemie sau alte patologii hematologice, fara a mai fi nevoie ca acestia sa apeleze la serviciile medicale ale clinicilor din strainatate.

Cui donez?

Donezi celor peste 1200 de pacienti care calca anual pragul sectiilor de hematologie Fundeni, SUUB si Colentina. Ei vin din toate colturile tarii.

De ce să donez?

Pentru ca pacientii care lupta impotriva leucemiie, sa aiba o sansa in plus la viata. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2851 vizualizări

ONG - ASOCIATIA ROMANA IMPOTRIVA LEUCEMIEI-ARIL

Asociația Română împotriva Leucemiei (ARIL) a fost înființată în 2006 de Monica Bunaciu, care a învins leucemia după o lungă luptă, împreună cu un grup de persoane implicate direct sau indirect în lupta împotriva bolilor hematologice în spitalele din România.

Misiunea asociației este de a îmbunătăți șansele de vindecare ale actualilor și viitorilor pacienți cu boli hematologice din România, oferind suport și consiliere pacienților cu boli hematologice și familiilor lor și desfășurând acțiuni în vederea îmbunătățirii condițiilor de tratament din România.

 

Adresă: Otopeni, Calea Bucurestilor , nr. 84, bl 2-1, sc B, ap 14
Telefon: 0722983426
Contact: Monica Bunaciu
Website: www.aril.ro