Educație

EXPLOREaza Dobrogea

Perioada: 22.05.2019 - 07.07.2019 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Asociația Explore își dorește să promoveze germana în contexte cât mai variate și mai speciale, îmbinând pasiunea pentru această limbă cu pasiunea pentru descoperirea frumuseților pe care le are de oferit țara noastră. Aventurile minunate din trecut ne-au convins că merită să continuăm; taberele din Sinaia, Pucioasa și Predeal organizate în 2017 și 2018 ne-au arătat că germana poate fi văzută cu alți ochi, dacă poți să îi oferi contextele potrivite. De asemenea, aventurile din București, ce de exemplu cele de la Muzeul Național de Artă sau Casa Memorială „Tudor Arghezi-Mărțișor” ne-au arătat că spațiile muzeale din oraș sunt locuri speciale, perfecte pentru ateliere de limba germană.

Scopul proiectului

Seria noastră de tabere continuă anul acesta cu o aventură deosebită la Tulcea. Orașul va deveni punctul de pornire pentru o aventură de o săptămână, în care vom descoperi frumsețile Dobrogei: Delta Dunării, Munții Măcin, Tulcea, Constanța și multe altele. Și vom face toate aceste lucruri învățând și germană în contexte cu totul deosebite.

Cui donez?

Toate fondurile colectate vor merge către copiii participanți la tabăra lingvistică de germană din zona Deltei Dunării de anul acesta, care nu își pot permite costurile taberei, cât şi pentru a acoperi cheltuielile voluntarilor noștri care vor avea grijă de copii şi care vor interacționa cu ei în limba germană.

De ce să donez?

Pe lângă cursurile de germană inedite, vrem să le oferim celor copiilor participanți experiența de a se reconecta cu ceea ce contează: socializare autentică, descoperire și bucuria de a împărtăși momente și amintiri frumoase. Pentru că vrem să facem cunoscut potențialul României, pe care viitoarea generație să îl fructifice. Şi pentru că adevărata educație este atât un proces al instruirii minții, cât și al dezvoltării inteligenței emoționale.

143 vizualizări

ONG - Explore

Asociaţia Explore este o organizație educațională de predare a limbii germane ce își propune să vină în întâmpinarea a multiple nevoi întâlnite în educație. Scopul principal este de a scoate germana din tipare, dincolo de manuale, sala de clasă și veșnicele diapozitive. *De aici și deviza noastră, erlebe Deutsch - trăiește germana! Vrem să predăm germana inedit şi contextualizat cât mai multor copii, inclusiv celor din mediile defavorizate, oferindu-le astfel un atu în viitoarele lor cariere.

Adresă:

STR. POIANA CU ALUNI, NR. 3 BL.10 SC. 1 AP. 15 SECTOR 2, BUCUREȘTI 

Telefon: 0728010354
Contact: Victoria Wagner