Sanatate

Fara dureri si un tablou sangvin ridicat pe perioada chimioterapiei.

Perioada: 23.05.2019 - 09.07.2019 Activ în Brasov
0 Lei
Sumă target: 14000 Lei

Descriere

Asociatia Viață Copiilor are ca activitate principala diminuarea semnificativă a efectelor adverse determinate de chimioterapie și radioterapie, unde reacțiile adverse sunt frecvente, severe și apar la doze terapeutice mai ales în cazul copiilor, dar si gestionarea emoțiilor negative prin activități de lucru sau jocuri interactive.

Mulțumită doctorilor si oamenilor de stiintă care au intervenit în acest proiect cu tratamente fara efecte adverse care și-au dovedit eficiența prin multe studii dovedite clinic în ultimii ani în rândul pacienților cu cancer din întreaga lume, avem posibilitatea de a reface tabloul sangvin tuturor copiilor din România unde acești factori sunt în detrimentul stării lor generale de bunăstare și al calității vieții lor.

Scopul proiectului

Sustinerea a 100 de copii sa le răspundă nevoilor medicale unice si reabilitarea sistemului imunitar deteriorat și, bineînțeles,  ameliorarea efectelelor secundare ale chimio și radioterapiei.

Cui donez?

Toate fondurile colectate vor merge către copiii din centre oncologice din intreaga tară.

De ce să donez?

În fiecare an, mii de copii cu chimio și radioterapie sufera din cauza efectelor secundare în timp ce sunt tratați pentru cancer, inclusiv căderea părului, greață și vărsături, dureri grave, slăbiciune extremă și scădere periculoasă a hemoglobinei a numarului de leucocite și trombocite.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
92 vizualizări

ONG - Asociatia Viata Copiilor

Gestionarea emoțiilor negative și diminuarea efectelor adverse determinate de chimioterapie și radioterapie, unde reacțiile adverse sunt frecvente, severe și apar la doze terapeutice mai ales în cazul copiilor care pot fi acute sau cronice, permanente sau temporare, ușoare sau severe.

Adresă:

Jud Brasov, Mun Brasov

Strada Ion Luca Caragiale nr. 10 Bl. 5 Sc. C Ap. 13

Telefon: 0722142455
Contact: Bogdan Dolcu
Website: viatacopiilor.ro