Drepturile omului

Fondul DREPTUL LA APARARE A COPIILOR ABANDONATI

Perioada: 20.12.2021 - 28.02.2022 Activ la nivel național
192,00 Lei
Sumă target: 25000 Lei
Donează

Descriere

Dramele copiilor abandonați în instituțile de stat trebuie să înceteze. Numai în 2021, mai mulți copii, cu vârste cuprinse între 9 - 16 ani s-au sinucis sau au ales să comută fapte antisociale ca formă de protest față de abuzurile la care sunt parte în centrele de plsament și rezidențiale la nivel național. 

Pentru a veni în sprijinul copiilor abandonați, lipsiți de apărare, propunem crearea unui fond. Acest fond, numit DREPTUL LA APĂRARE A COPIILOR ABANDONAȚI are drept scop să asigure copiilor abaondonați dreptul la o justițe în beneficiul copiilor nu împotriva acestora, cazul DGASPC Călărași. Mai exact, în funcție de banii strânși vom asigura plata avocaților ce-i reprezintă pe acești copii în instanță. 

 

 

 

Scopul proiectului

Reprezentarea copiilor abandonați în instanță, printr-un avocat plătit de Vocea Copiilor Abandonați. 

Vom face tot ce ne stă în putere să avem cei mai buni avocați, care să reprezinte #pebune cauza copiilor abandonați.

Acolo unde identificăm abuzul chemăm DGASPC în instanță. Nu mai putem tolera abuzurile împotriva copiilor abandonați. 

Cui donez?

Să plătim avocați pentru a reprezenta copiii abuzați în centrele de copii din România

De ce să donez?

Pentru a asigura o justiție egală pentru toți copiii abandonați din România. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
318 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN