Protecția animalelor

Fundraising for the HamPiatraNeamt Project

Perioada: 25.02.2021 - 31.12.2021 Activ în Neamt
770,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

[RO] Numarul animalelor care traiesc pe strada reprezinta o problema majora. Din cauza lipsei surselor financiare numeroase persoane nu isi permit sa isi sterilizeze animalele de companie, astfel numarul puilor de catei/pisici abandonati crescand de la an la an. Acestor suflete le este negată șansa la o familie și la o viață demnă, deoarece sunt aruncate în stradă sau chiar omorâte în moduri groaznice.
Ce oferim concret prin acest proiect:
· Consult veterinar animalut
· Tratament
· Sterilizare
· Gasirea unei familii
· Activitati de informare si sensibilizare a cât mai multor persoane cu privire la abandonul si situația animalelor de pe strazi.
 
 

Scopul proiectului

Strangerea a minim 5000 RON lei – pentru plata tratamentelor, sterilizarea si a mancării necesare animalutelor pentru care incercam sa gasim o familie.

Cui donez?

Beneficiarii sunt reprezentanti de cateii si pisicile abandonate carora incercam sa le gasim o familie. 

De ce să donez?

Pentru a reduce numarul animalelor care traiesc pe strada în judetul Neamt și a oferi acestor suflete sansa la o familie si la o viata demna.

1838 vizualizări

ONG - Asociatia Youth for Neamt

Misiunea asociației (scopul) este reprezentată de dezvoltarea județului Neamț pe plan social, civic, educațional și economic prin activități adresate comunității nemțene.

Motivul care a stat la baza infiintarii asociatiei a fost activitatea informala a membrilor fondatori in domeniul protectiei animalelor abandonate din judetul Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt – https://www.facebook.com/HamPiatraNeamt/ – inca din 2015.

Adresă:

sat Petru Voda, comuna Poiana Teiului, judetul Neamt

Telefon: 0741577975
Contact: Simona Gherasim