Social

Gatim pentru 300 batrani de 8 Martie

Perioada: 11.02.2020 - 07.03.2020 Activ la nivel național
1660,00 Lei
Sumă target: 4500 Lei
Donează

Descriere

Știu că noi toți vom ajunge să îmbătrânim și este greu când ești bătrân. Ce este cel mai greu este că vrei să faci multe, sufletul tău dorește, dar corpul nu mai poate, și aici apare dezamăgirea, și de aici începe viața din amintiri.

Noi, cei tineri, putem oferi fericire celor bătrâni, putem să le oferim un zâmbet, să le facem ziua mai frumoasă.

De aceea am pornit Campania “Gătim pentru bătrâni” pe care o organizăm la centrul de bătrâni Odăi, unde sunt în jur de 250 de bătrâni și ajutăm la gătit mâncăruri mai deosebite, apoi după masă organizăm un mic bal, oferim cadou bărbaților papioane și femeilor broșe sau mărgele și dansăm cu ei hore și melodii din tinerețea lor.

Scopul proiectului

De 8 Martie vrem repetăm experiența din anii trecuți și după ce le vom găti o masă ca în povești, le vom organiza și o petrecere cu muzică populară și multă voie buna.

Cui donez?

Beneficiarul este Asociatia Hai Sa Ajutam.

De ce să donez?

Donezi pentru le faci acestor bătrâni o zi specială, le oferi un moment în care îi scoți din plictisitoarea rutină zilnică și le trezești amintirile frumoase din tinerețea lor.

977 vizualizări

ONG - Hai Sa Ajutam

Misiunea,valorile,viziunea noastra

Misiunea noastra: ne luptam pentru o sansa acordata fiecarui copil abandonat sau defavorizat...si nu numai!

Viziunea noastra:  O lume unde copiii sa nu moara de foame, sete, frig, sa fie protejati si iubiti. Vrem sa schimbam modul in care oamenii privesc copiii orfani si defavorizati, vrem sa cream oportunitati si sansa la o viata.

Valorile noastre:

Integritate: Actionam in interesul copiilor, nu ne compromitem reputatia, personalul este instruit in a da dovada de sinceritate si profesionalism. Suntem unul dintre putinele ONG uri mari care NU AVEM SALARIATI. Toti banii se duc direct catre cauzele noastre, toti cei care fac parte din acest ONG sunt Voluntari, oameni ce lucreaza in companii multinationale.

Transparenta: Toate actiunile si donatiile sunt deschise publicului. Dupa fiecare proiect finalizat, publicam poze, filmultele, toate activitatile noastre sunt vizibile pe site si facebook.

Creativitate: Suntem deschisi la orice propunere care ar putea aduce un beneficiu copiilor.

Adresă:

Strada Lac de Nuferi, nr. 18, Chitila, Ilfov

Telefon: 0732307003
Contact: Cristian Istratescu