Sanatate

Happiness Mastery

Perioada: 04.12.2017 - 07.06.2019 Activ în Bucuresti
1080,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Acum depresia ocupa locul 3 in topul bolilor. Conform statisticilor in 2030 aceasta boala va ocupa primul loc. 

Asociatia Learning for Happiness pregateste un curs care echipeaza elevii cu abilitati de mentinere a fericirii pe termen lung.

Pana acum am efectuat partea introductiva a cursului pe 60 elevi. Ne dorim sa dezvoltam un curs de lunga durata (1 an) pe care il vom oferi la 100 copii (3 clase). Proiectul implica dezvoltarea si implementarea cursului.

Abilitatile dezvoltate vor fi: capacitatea de concentrare și învățare, reziliența, stăpânirea de sine, inteligența emoțională și empatia, precum și abilitățile de socializare.

Aceste elemente sunt cele care îi vor susține sporindu-le succesele, întărind încrederea în sine, sprijinindu-i în a dezvolta și menține relații pozitive.

Scopul proiectului

# De a oferi cursul "Happiness Mastery" către 100 de copii din școlile din București
# De a acoperi cheltuielile pentru pregătirea și oferirea cursului

Cui donez?

Celor 100 de copii din școlile din București, care vor beneficia de acest curs pilot.
Celor 60 de copii care au beneficiat deja de sprijin din partea asociației și celor 250 care vor beneficia în decembrie 2017.
Profesorilor care întâmpină dificultăți în predare din cauza problemelor comportamentale ale copiilor cu stimă de sine și stare de bine scăzute

De ce să donez?

Oferi posibilitatea ca încă 90 de copii din București să beneficieze gratuit de un curs despre obținerea stării de bine și a fericirii de lungă durată.
Pentru că toți copiii care au participat până acum sunt deosebit de receptivi, vor să învețe mai mult despre cum să le fie bine și ne pun o mulțime de întrebări după atelier.
Contribui la demararea unui proiect de care în timp pot beneficia toți copiii din Romania.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Mirela Rasnoveanu:
Cred in acest proiect si in obiectivul acestuia. Sustin fericirea pe termen lung si crearea starii de bine a copiilor si incurajez acest proiect si il sustin!
9 decembrie 2017 08:33:28
2856 vizualizări

ONG - Asociatia Learning for Happiness

Ne propunem să sprijinim părinții și școala în oferirea de educație emoțională și de well-being, educație absolut necesară pentru construirea stării de bine și a fericirii copiilor
Misiune? Activități de dezvoltate emoțională desfășurate în școli și la sediul asociației cu grupuri de copiii și activități de formare pentru părinți și cadre didactice sau alți profesioniști în educație în domeniul educației emoționale și dezvoltării abilităților pentru construirea stării de bine și a fericirii.

Adresă:

Asociatia Learning for Happiness

Str. General H. M. Berthelot 107

Sector 1, Bucuresti

www.learningforhappiness.ro

Telefon: 0766 454 797
Contact: Renata Macoveanu