Social

Hospice- Casa Sperantei

Perioada: 11.12.2017 - 31.03.2018 Activ în Bucuresti
3028,00 Lei
Sumă target: 13800 Lei
Donează

Descriere

Dacă și tu crezi că niciun om care înfruntă un diagnostic necruţător nu trebuie să fie singur pe acest drum, alătură-te luptei pe care HOSPICE o duce de un sfert de veac pentru România! Dupa un sfert de veac de existenta, Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este recunoscuta ca reper in paliatie si ca model de conduita profesionala. Respectul pentru oameni, grija pentru suflet, empatia și compasiunea sunt valorile care ne calauzesc, pentru ca fiecare clipa de viata merita sa fie traita frumos, langa cei dragi. Alatura-te acum cauzei Hospice si reda valoare fiecarei clipe de viata !

Articole externe

Scopul proiectului

Implementarea unei soluţii Voice over IP pentru a creşte calitatea serviciilor oferite de HOSPICE Casa Sperantei bolnavilor şi familiilor acestora.

Cui donez?

“Contezi pentru ca esti TU, si TU contezi pana la sfarsitul vietii tale.Vom face tot ce putem , nu doar sa Te ajutam sa iti gasesti pacea, ci mai ales sa TRAIESTI pana in ultima clipa”-Cecily Saunders (fondatoarea miscarii moderne de tip hospice). Hospice Casa Sperantei ofera gratuit copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile ingrijire medicala, sprijin social , consiliere psiho-emotionala si spiritual. Oamenilor nu le place sa ia in calcul faptul ca si copiii pot fi suferi de o boala incurabila. Exista totusi foarte multi copii care au nevoie de ingrijiri paliative pentru ca sufera de o boala limitatoarea de viata.Si tu poti contribui la sustinerea dezvoltarii acestor servicii in Romania , fie prin donatii , voluntariat sau prin promovarea acestui centru.

De ce să donez?

Lupta cu suferinta e mai usoara atunci cand are cine sa te tina de mana si sa iti alunge durerea cu o mangaiere.Ingrijirile paliative au ca scop imbunatatirea calitatii vietii acelora care sufera de boli incurabile cu simptome suparatoare.Controlul acestora si eliminarea sau atenuarea durerii reprezinta scopul paliatiei. Studiile recente au aratat ca pacientilor care au primit ingrijiri paliative le-a crescut speranta de viata.

798 vizualizări

ONG - Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE nu este doar o fundaţie, este o lume. O lume creată special pentru cei care au ajuns într-un punct în care viaţa lor a luat o întorsătură neaşteptată. Nimeni nu aşteaptă şi nu primeşte pregătit diagnosticul de cancer sau pe cel al unei alte boli incurabile.

Adresă: HOSPICE Casa Sperantei Brasov - Str. Sitei nr. 17A 500074; HOSPICE Casa Sperantei BUCURESTI Str. Tămâioarei nr. 121 – 123, 023642 Sector 2, București
Telefon: 0268474467
Contact: Gabriela Tokes
Website: www.hospice.ro