Sport

Impreuna pentru generatiile viitoare

Perioada: 06.12.2017 - 30.05.2018 Activ în Tulcea
55,00 Lei
Sumă target: 17000 Lei
Donează

Descriere

Proiect finalist in Brutaria de Fapte Bune.

Proiectul isi propune ridicarea nivelului de sanatate in mijlocul tineretului, prin actiuni specifice: Caravana Sanatate prin miscare, Intalnire cu mari atleti ai Romaniei, in care se va povesti despre performanta si importanta miscarii si renuntarii la alimentatie incorecta si sedentarism. Crossul Ziua Olimpica va marca in mod simbolic si Romania Centenara 2018, prin aprindere de torte olimpice la Monumentul Independentei, prin urcarea de catre marii atleti cu viitori atleti a celor 100 de trepte ale monumentului.

Scopul proiectului

Constientizarea publica in special in randul copiilor si tinerilor privind importanta miscarii, in contextul unei imbolnaviri accentuate la nivel national cu boli specifice sedentarismului si obiceiurilor nocive de alimentatie asociate cu acesta. 

Cui donez?

Celor 120 de copii beneficiari ai Asociatiei de Atletism Tulcea.

De ce să donez?

Donand sustinem responsabilitatea publica in privinta necesitatii acute de miscare la tinerele generatii, in contextul in care Romania ocupa un loc 3 mondial in ce tine de obezitate.

201 vizualizări

ONG - ASOCIATIA JUDETEANA DE ATLETISM TULCEA

Sustine activitatea sportivilor si viitorilor atleti din judetul Tulcea. Promoveaza valorile tineretului sportiv si incurajeaza performanta.

Adresă:

str. Portului, nr. 34, Tulcea, jud. Tulcea

Telefon: 0741143100
Contact: MORUZOV ELENA