Educație

Incurajeaza copiii nevazatori sa se exprime liber

Perioada: 18.09.2021 - 30.06.2022 Activ în Bucuresti Buzau Iasi
210,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul propus de elevi,  studenti nevazatori si voluntari din Bucuresti, Buzau si Iasi "Incurajarea liberei exprimari si rezolvarea de conflicte" urmareste ca participantii sa invete sa vorbeasca despre ei, pasiunile, nevoile lor si cum ii putem ajuta sa fie independenti.

Organizam sesiuni online sau fata in fata in care copii si tinerii impreuna cu voluntarii invata sa se prezinte, sa rezolve conflicte eficient, sa faca fata emotiilor negative - furie, frica, tristete.

Vom inregistra prezentari audio/video despre tineri talentati nevazatori si ii vom promova pentru a fi sustinuti de comunitate.

Proiect realizat de Academia pentru Copii si Tineri,

Parteneri: Asociatia Foisorul de Foc,

Liceul pentru Deficienti de Vedere Buzau,

Liceul Special "Moldova" Targu frumos, Iasi

Scopul proiectului

Dorim sa-i invatam pe copiii nevazatori si pe voluntari sa se prezinte si sa spuna ce au nevoie ca sa fie independenti financiar si social, sa-si transforme pasiunea in loc de munca, sa se ajute, sa fie toleranti si sa-si rezolve conflictele cu blandete, sa-si exprime punctul de vedere. 

Cui donez?

100 de elevi si studenti nevazatori din Bucuresti, Buzau si Iasi care au diferite pasiuni: IT, muzica - canta la pian, la clarinet, danseaza, sunt pasionati de istorie, vorbesc limbi straine si alte lucruri minunate pe care speram sa le descoperim impreuna si sa reusim sa-i sustinem impreuna sa aiba curaj sa fie independenti.

De ce să donez?

Poti sustine un elev sau student nevazator sa-si transforme pasiunea in loc de munca, sa invete si sa fie independent.

Ne poti ajuta sa-i promovam pe acesti copii si tineri, sa-i cunoasca si sa-i sustina mai multe persoane.

Copiii si tinerii nevazatori au o lipsa de comunicare, sunt timizi, emotivi si au nevoie de incurajare pentru a se prezenta si a afla despre ei  ce nevoi au, ce realizari, ce talente au.

762 vizualizări

ONG - Academia pentru Copii si Tineri ACT

Academia pentru Copii şi Tineri ACT este o asociație non profit formată în 2009 care susține educaţia, voluntariatul şi integrarea socio-profesionalǎ a copiilor şi tinerilor, inclusiv a celor cu dizabilități sau cu oportunități reduse, prevenirea abandonului școlar și a șomajului.

 

Sustine copiii nevazatori prin hipoterapie 2017-2022

Ofera un baston unui copil nevazator si invata-l sa fie independent 2019-2022
Sa punem in practica teoria - practica pentru studentii la psihologie
Dezvoltare personala pentru elevi de liceu din Bucuresti
Cursuri de prim ajutor pentru personalul din scoli

Adresă:

Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu. Sector 6

Telefon: 0727282200
Contact: Miruna Baginean